Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι Los Paralitaos
KM Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.9 gemiddelde waardering 15.5
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Lubelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubelic passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kalavrytinos de bal. Boruc is nu in balbezit. Boruc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - Los Paralitaos 1:0

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hupe neemt de hoekschop. Daar is Barbas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - Los Paralitaos 2:0

12e minuut.
Hupe rent richting de bal. Hupe met een sublieme pass. Daar is Helmsley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruc is nu in balbezit. Boruc draait met de bal, schiet en ... Mylonas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - Los Paralitaos 3:0

20e minuut.
Caporale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporale speelt de bal door. Lubelic speelt de bal door. Hupe rent richting de bal. Hupe probeert naar een medespeler te passen. Mylonas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Alagona geeft een hoge lob. Tanagris is nu in balbezit. Kaljuveer verovert de bal door een tackle van achteren. Boruc rent richting de bal. Boruc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - Los Paralitaos 4:0

27e minuut.
Kaljuveer geeft een hoge lob. Daar is Lubelic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubelic met een sublieme pass. Klungelig pakt Boruc de bal. Boruc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Caporale passt de bal zonder na te denken. Helmsley met een sublieme pass. Kaljuveer is nu in balbezit. Boruc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fedorczak geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaljuveer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaljuveer speelt de bal door. Hupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Σπαρτιάτες δολοφόνοι 24%, Los Paralitaos 76%.
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - Los Paralitaos 4:0

46e minuut.
Nurhuda komt het veld opgelopen. Szturc komt het veld opgelopen. Lubik komt het veld opgelopen. Torosidis komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Lubik is nu in balbezit. Nurhuda rent richting de bal. Lubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubik haalt uit met een fantastische trap. Mylonas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - Los Paralitaos 5:0

54e minuut.
Konstantinidis onderschept slim de pass. Lubelic verovert de bal door een tackle van achteren. Lubelic passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szturc de bal. Szturc draait met de bal, schiet en ... Mylonas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - Los Paralitaos 6:0

56e minuut.
Poikilidis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lubik de bal onder controle te krijgen. Kalavrytinos rent richting de bal. Lubik verovert de bal door een tackle van achteren. Lubik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - Los Paralitaos 7:0

66e minuut.
Lubelic geeft de bal voor. Lubik probeert de bal aan de voet te houden. Lubik passt de bal zonder na te denken. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - Los Paralitaos 8:0

73e minuut.
Lubelic onderschept slim de pass. Lubelic probeert naar een medespeler te passen. Lubik rent richting de bal. Torosidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Torosidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - Los Paralitaos 9:0

78e minuut.
Mylonas trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Caporale de bal. Caporale geeft een hoge lob. Lubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Szturc geeft een hoge lob. Torosidis rent richting de bal. Torosidis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tanagris de bal onder controle te krijgen. Mylonas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - Los Paralitaos 10:0

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kalavrytinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szturc is nu in balbezit. Szturc draait met de bal, schiet en ... Mylonas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Σπαρτιάτες δολοφόνοι 17%, Los Paralitaos 83%.
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - Los Paralitaos 10:0