Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι ΚΕΡΑΥΝΟΣ
KM Tactiek 321
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 31.8
redelijk Schieten goed
zwak Passen zwak
matig Verdedigen matig


9e minuut.
Buczkowski probeert naar een medespeler te passen. Lepicheo rent richting de bal. Lepicheo speelt de bal door. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sapragonas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ploaie komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Samojeden is nu in balbezit. Samojeden met een sublieme pass. Kljajić controleert de bal met de borst. Kaljuveer is nu in balbezit. Kaljuveer schiet op doel. Lezaun Ezpeleta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boruc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Boruc is nu in balbezit. Boruc passt de bal in één keer door. Kaljuveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer schiet op doel. Lezaun Ezpeleta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1:0

18e minuut.
Bozkurt rent richting de bal. Bozkurt probeert naar een medespeler te passen. Fedorczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hofman is nu in balbezit. Hofman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Caporale speelt de bal door. Helmsley geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lepicheo de bal. Boruc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruc haalt uit met een fantastische trap. Lezaun Ezpeleta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Łoza geeft de bal voor. Inworp. Caporale met de inworp. Boruc is nu in balbezit. Boruc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Σπαρτιάτες δολοφόνοι 36%, ΚΕΡΑΥΝΟΣ 64%.
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1:0

46e minuut.
Szturc komt het veld opgelopen. Lubik komt het veld opgelopen. Torosidis komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Helmsley de bal. Hofman rent richting de bal. Hofman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Manu geeft de bal voor. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manu. Manu krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Fedorczak geeft een lange en hoge pass. Torosidis is nu in balbezit. Łoza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torosidis raakt geblesseerd tijdens het duel. Szturc kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 2:0

67e minuut.
John met een harde bal richting middenveld. Kljajić probeert naar een medespeler te passen. Helmsley probeert naar een medespeler te passen. Lubik is nu in balbezit. Lubik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. John met een harde bal richting middenveld. Nurhuda kopt de bal weg. Szturc kan de bal niet met de borst controleren. Szturc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cruchaga Lasa speelt de bal door. Ploaie is nu in balbezit. Ploaie met een sublieme pass. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman schiet op doel. John werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Σπαρτιάτες δολοφόνοι 41%, ΚΕΡΑΥΝΟΣ 59%.
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 2:0