Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Manutd73
321 Tactiek 4231
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 52.4
average Schieten good
average Passen excellent
average Verdedigen good


2e minuut.
Czerniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Venos de bal. Venos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Villa de bal. Villa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ricaurte passt de bal met de wreef. Samojeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Villa draait met de bal, schiet en ... Łoza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Venos rent richting de bal. Venos passt de bal met de wreef. Ricaurte probeert naar een medespeler te passen. Villa rent richting de bal. Villa haalt uit met een fantastische trap. Lezaun Ezpeleta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Sasin probeert naar een medespeler te passen. Venos bereikt de bal nog maar net als eerste. Venos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Villa de bal. Villa haalt uit met een fantastische trap. Lezaun Ezpeleta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Venos geeft een lange en hoge pass. Daar is Marcos Madera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pontikas probeert naar een medespeler te passen. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa schiet op doel. Lezaun Ezpeleta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Venos met de inworp. Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte passt de bal zonder na te denken. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Manutd73 0:1

41e minuut.
Venos heeft problemen om de bal te vangen. Venos geeft de bal voor. Pontikas rent richting de bal. Pontikas draait met de bal, schiet en ... Lezaun Ezpeleta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Manutd73 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΚΕΡΑΥΝΟΣ 78%, Manutd73 22%.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Manutd73 0:2

46e minuut.
Lepicheo heeft problemen om de bal te vangen. Villa is nu in balbezit. Samojeden rent richting de bal. Villa onderschept slim de pass. Villa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Pontikas passt de bal in één keer door. Stijns bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Marcos Madera ... Strafschop! Marcos Madera krijgt een gele kaart. Stijns raakt geblesseerd tijdens het duel. Villa neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Manutd73 0:3

54e minuut.
Pontikas geeft een hoge lob. Buczkowski rent richting de bal. Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Villa haalt uit met een fantastische trap. Lezaun Ezpeleta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Manutd73 0:4

56e minuut.
Samojeden rent richting de bal. Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Łoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa onderschept slim de pass. Villa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Łoza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stijns met een snelle inworp. Pontikas is nu in balbezit. Pontikas draait met de bal, schiet en ... Lezaun Ezpeleta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Manutd73 0:5

61e minuut.
Samojeden rent richting de bal. Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Villa geeft een lange en hoge pass. Stijns rent richting de bal. Stijns haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stijns geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Villa springt en kopt de bal. Lezaun Ezpeleta probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pontikas passt de bal met de wreef. Stijns rent richting de bal. Stijns geeft een hoge lob. Villa is nu in balbezit. Villa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Marcos Madera geeft een hoge lob. Inworp. Stijns met een snelle inworp. Pontikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontikas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sapragonas rent richting de bal. Venos verovert de bal door een tackle van achteren. Venos heeft problemen om de bal te vangen. Venos geeft de bal voor. Villa springt en kopt de bal. Lezaun Ezpeleta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Pontikas met een sublieme pass. Stijns heeft problemen om de bal te vangen. Marcos Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijns verovert de bal door een tackle van achteren. Stijns schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ricaurte is nu in balbezit. Ricaurte passt de bal zonder na te denken. Venos is nu in balbezit. Venos geeft een lange en hoge pass. Villa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΚΕΡΑΥΝΟΣ 80%, Manutd73 20%.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Manutd73 0:5