Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Paralitaos ΜΠΑΜΠΗΣ FC
Normal Tactiek 4-1-2-1
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 43.5
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Kourkoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsertikidis is nu in balbezit. Kourkoulos onderschept slim de pass. Kourkoulos haalt uit met een fantastische trap. Mylonas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Kourkoulos de bal. Kourkoulos passt de bal met de wreef. Tsertikidis is nu in balbezit. Karatzoglou onderschept slim de pass. Karatzoglou haalt uit met een fantastische trap. Mylonas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Tsenes met een sublieme pass. Kourkoulos is nu in balbezit. Kourkoulos probeert naar een medespeler te passen. Portokaloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Portokaloglou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:2

18e minuut.
Theologitis geeft de bal voor. Kourkoulos rent richting de bal. Portokaloglou rent richting de bal. Kourkoulos is nu in balbezit. Kourkoulos haalt uit met een fantastische trap. Mylonas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Tsertikidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kourkoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourkoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:3

21e minuut.
Tzortzis geeft een lange en hoge pass. Barbas rent richting de bal. Theologitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourkoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Kourkoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tsertikidis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsenes met een snelle inworp. Portokaloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Portokaloglou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Konstantinidis is nu in balbezit. Portokaloglou verovert de bal door een tackle van achteren. Portokaloglou geeft een hoge lob. Kourkoulos is nu in balbezit. Kourkoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kalavrytinos met een sublieme pass. Tzortzis speelt de bal door. Karatzoglou is nu in balbezit. Kourkoulos is nu in balbezit. Kourkoulos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kourkoulos de bal. Kourkoulos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kourkoulos onderschept slim de pass. Kourkoulos passt de bal met de wreef. Karatzoglou rent richting de bal. Karatzoglou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Paralitaos 75%, ΜΠΑΜΠΗΣ FC 25%.
Los Paralitaos - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:4

50e minuut.
Kourkoulos is nu in balbezit. Kourkoulos passt de bal met de wreef. Tsertikidis verovert de bal door een tackle van achteren. Portokaloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Portokaloglou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:5

66e minuut.
Inworp. Karatzoglou met een snelle inworp. Tzortzis rent richting de bal. Tzortzis geeft een hoge lob. Kourkoulos springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:6

69e minuut.
Tsertikidis passt de bal in één keer door. Redondo is nu in balbezit. Redondo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kourkoulos de bal. Kourkoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Karatzoglou is nu in balbezit. Tsertikidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourkoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Kourkoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:7

78e minuut.
Klungelig pakt Poikilidis de bal. Błaszczykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Błaszczykowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Kourkoulos de bal. Kourkoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tsenes geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Konstantinidis de bal onder controle te krijgen. Tzortzis met een sublieme pass. Kourkoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourkoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:8

89e minuut.
Karatzoglou rent richting de bal. Karatzoglou passt de bal zonder na te denken. Kourkoulos is nu in balbezit. Kourkoulos draait met de bal, schiet en ... Mylonas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Paralitaos 84%, ΜΠΑΜΠΗΣ FC 16%.
Los Paralitaos - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:9