Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LiverpoolGR F.C. Σπαρτιάτες δολοφόνοι
Firmino Tactiek KM
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 36.5
good Schieten good
solid Passen weak
good Verdedigen average


5e minuut.
Pellios is nu in balbezit. Pellios speelt de bal door. Karagkiolidis is nu in balbezit. Karagkiolidis geeft een lange en hoge pass. Kypourgos krijgt zijn hoofd ertegen. John probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pellios is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Karagkiolidis neemt de hoekschop. Klungelig pakt Pellios de bal. Maertens legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pellios is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pellios neemt de penalty, wat een uithaal! John kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pellios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 1:0

13e minuut.
Patsiavouras met een harde bal richting middenveld. Helmsley kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kamaras de bal onder controle te krijgen. Kaljuveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Kciuk kopt de bal weg. Karagkiolidis rent richting de bal. Lubelic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lubelic krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Lubelic met een sublieme pass. Klungelig pakt Helmsley de bal. Helmsley probeert naar een medespeler te passen. Kaljuveer is nu in balbezit. Kaljuveer draait met de bal, schiet en ... Galanomatis bokst de bal weg.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karagkiolidis met een snelle inworp. Kelly heeft problemen om de bal te vangen. Kelly geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Caporale rent richting de bal. Caporale probeert naar een medespeler te passen. Fedorczak rent richting de bal. Pellios onderschept slim de pass. Pellios draait met de bal, schiet en ... John verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk probeert naar een medespeler te passen. Karagkiolidis met een sublieme pass. Pellios is nu in balbezit. Pellios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Helmsley kopt de bal weg. Lacombe heeft problemen om de bal te vangen. Hupe is nu in balbezit. Hupe haalt uit met een fantastische trap. Galanomatis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LiverpoolGR F.C. - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 1:1

38e minuut.
Kciuk probeert naar een medespeler te passen. Caporale rent richting de bal. Caporale speelt de bal door. Hupe is nu in balbezit. Hupe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Lubelic heeft problemen om de bal te vangen. Pellios bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lubelic. Lubelic krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Caporale met een sublieme pass. Boruc is nu in balbezit. Kamaras begaat een overtreding. Kamaras krijgt een gele kaart. Boruc raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolGR F.C. 53%, Σπαρτιάτες δολοφόνοι 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LiverpoolGR F.C. - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 1:1

46e minuut.
Torosidis komt het veld opgelopen. Nurhuda komt het veld opgelopen. Szturc komt het veld opgelopen. Lubik komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kciuk passt de bal zonder na te denken. Kelly is nu in balbezit. Kelly passt de bal zonder na te denken. Pellios rent richting de bal. Pellios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Karagkiolidis met een sublieme pass. Pellios bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maertens. Maertens krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Maertens speelt de bal door. Torosidis is nu in balbezit. Kamaras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kamaras krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
Pellios is nu in balbezit. Maertens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pellios is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kelly zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Fedorczak de bal. Pellios is nu in balbezit. Pellios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Caporale rent richting de bal. Caporale passt de bal met de wreef. Lubik is nu in balbezit. Szturc is nu in balbezit. Szturc haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Maertens geeft de bal voor. Torosidis is nu in balbezit. Torosidis passt de bal met de wreef. Lubik is nu in balbezit. Lubik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Lacombe passt de bal zonder na te denken. Karagkiolidis rent richting de bal. Karagkiolidis speelt de bal door. Pellios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellios haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolGR F.C. 51%, Σπαρτιάτες δολοφόνοι 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LiverpoolGR F.C. - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 1:1