Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aris Thessalonikis LiverpoolGR F.C.
Normal Tactiek Firmino
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 40.7
weak Schieten good
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Mezenga geeft een hoge lob. Domínguez rent richting de bal. Domínguez passt de bal in één keer door. Pellios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - LiverpoolGR F.C. 0:1

8e minuut.
Kelly geeft een lange en hoge pass. Domínguez kopt de bal weg. Pellios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellios haalt uit met een fantastische trap. Koralakis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - LiverpoolGR F.C. 0:2

11e minuut.
Kelly passt de bal zonder na te denken. Karagkiolidis is nu in balbezit. Karagkiolidis passt de bal zonder na te denken. Domínguez rent richting de bal. Domínguez draait met de bal, schiet en ... Koltsis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - LiverpoolGR F.C. 0:3

27e minuut.
Gerontas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nitsopoulos kopt de bal weg. Golan is nu in balbezit. Golan probeert naar een medespeler te passen. Pellios is nu in balbezit. Pellios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - LiverpoolGR F.C. 0:4

32e minuut.
Kelly is nu in balbezit. Kelly passt de bal zonder na te denken. Karagkiolidis probeert naar een medespeler te passen. Pellios rent richting de bal. Pellios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - LiverpoolGR F.C. 0:5

34e minuut.
Klungelig pakt Tsiapos de bal. Gerontas bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez haalt uit met een fantastische trap. Koltsis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kelly probeert naar een medespeler te passen. Karagkiolidis heeft problemen om de bal te vangen. Karagkiolidis geeft een hoge lob. Domínguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - LiverpoolGR F.C. 0:6

45e minuut.
Golan kopt de bal weg. Domínguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Domínguez passt de bal in één keer door. Pellios is nu in balbezit. Pellios haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez passt de bal zonder na te denken. Kelly speelt de bal door. Pellios rent richting de bal. Pellios schiet op doel. Koltsis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - LiverpoolGR F.C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aris Thessalonikis 77%, LiverpoolGR F.C. 23%.
Aris Thessalonikis - LiverpoolGR F.C. 0:7

46e minuut.
Pellios passt de bal in één keer door. Karagkiolidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagkiolidis heeft problemen om de bal te vangen. Karagkiolidis geeft een hoge lob. Domínguez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koltsis trapt de bal weg. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly draait met de bal, schiet en ... Koltsis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - LiverpoolGR F.C. 0:8

54e minuut.
Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Golan geeft de bal voor. Klungelig pakt Koralakis de bal. Domínguez rent richting de bal. Domínguez haalt uit met een fantastische trap. Koltsis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pellios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pellios passt de bal zonder na te denken. Karagkiolidis rent richting de bal. Karagkiolidis geeft de bal voor. Pellios heeft problemen om de bal te vangen. Pellios haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Gerontas de bal. Domínguez rent richting de bal. Domínguez draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - LiverpoolGR F.C. 0:9

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karagkiolidis met een snelle inworp. Kelly geeft een lange en hoge pass. Domínguez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - LiverpoolGR F.C. 0:10

62e minuut.
Domínguez passt de bal zonder na te denken. Karagkiolidis rent richting de bal. Karagkiolidis met een sublieme pass. Pellios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - LiverpoolGR F.C. 0:11

64e minuut.
Karagkiolidis probeert naar een medespeler te passen. Pellios rent richting de bal. Pellios met een sublieme pass. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Koralakis speelt de bal door. Domínguez rent richting de bal. Domínguez haalt uit met een fantastische trap. Gerontas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koltsis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Paboukidis is nu in balbezit. Pellios is nu in balbezit. Paboukidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kelly is nu in balbezit. Kelly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - LiverpoolGR F.C. 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aris Thessalonikis 72%, LiverpoolGR F.C. 28%.
Aris Thessalonikis - LiverpoolGR F.C. 0:12