Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΕΡΑΥΝΟΣ
442 wing Tactiek 321
53% Balbezit 47%
24% Spel op eigen helft 76%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 31.9
formidable Schieten average
solid Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Ibáñez rent richting de bal. Guitarrista onderschept slim de pass. Guitarrista met een sublieme pass. Yıldıran is nu in balbezit. Yıldıran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Cruchaga Lasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papastathis is nu in balbezit. Papastathis passt de bal in één keer door. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran haalt uit met een fantastische trap. Lezaun Ezpeleta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Deman verovert de bal door een tackle van achteren. Deman met een sublieme pass. Guitarrista met een sublieme pass. Yıldıran is nu in balbezit. Yıldıran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista passt de bal in één keer door. Buczkowski is nu in balbezit. Gradowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gradowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Guitarrista probeert naar een medespeler te passen. Gregorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorek speelt de bal door. Yıldıran heeft problemen om de bal te vangen. Yıldıran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1:0

23e minuut.
Yıldıran passt de bal zonder na te denken. Gregorek rent richting de bal. Gregorek probeert naar een medespeler te passen. Gradowski is nu in balbezit. Gradowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Gregorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorek geeft de bal voor. Daar is Gradowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gradowski draait met de bal, schiet en ... Lezaun Ezpeleta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 2:0

27e minuut.
Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski passt de bal in één keer door. Marcos Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran verovert de bal door een tackle van achteren. Yıldıran draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Sapragonas met een sublieme pass. Papastathis rent richting de bal. Papastathis passt de bal zonder na te denken. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Yıldıran verovert de bal door een tackle van achteren. Gregorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorek geeft de bal voor. Gradowski rent richting de bal. Gradowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doeltrap. Buczkowski trapt de bal weg van het doel. Guitarrista kopt de bal weg. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gradowski rent richting de bal. Gradowski haalt uit met een fantastische trap. Lezaun Ezpeleta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Guitarrista met een sublieme pass. Gregorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorek geeft de bal voor. Yıldıran maakt een snoekduik en kopt de bal. Lezaun Ezpeleta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 29%, ΚΕΡΑΥΝΟΣ 71%.
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 2:0

47e minuut.
Gradowski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Buczkowski ... Strafschop! Gradowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gradowski neemt de penalty, wat een uithaal! Lezaun Ezpeleta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 3:0

48e minuut.
Papastathis verovert de bal door een tackle van achteren. Papastathis speelt de bal door. Deman met een sublieme pass. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran schiet op doel. Lezaun Ezpeleta bokst de bal weg.

50e minuut.
Hofman rent richting de bal. Mlekota onderschept slim de pass. Mlekota geeft een lange en hoge pass. Gradowski is nu in balbezit. Gradowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Deman kopt de bal weg. Klungelig pakt Marcos Madera de bal. Guitarrista geeft de bal voor. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski draait met de bal, schiet en ... Lezaun Ezpeleta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Daar is Köybaşı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köybaşı met een sublieme pass. Ibáñez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski schiet op doel. Lezaun Ezpeleta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Deman rent richting de bal. Deman probeert naar een medespeler te passen. Gregorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorek geeft een hoge lob. Gradowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Yıldıran is nu in balbezit. Yıldıran geeft de bal voor. Lezaun Ezpeleta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Gradowski is nu in balbezit. Gradowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 4:0

59e minuut.
Köybaşı geeft een hoge lob. Yıldıran is nu in balbezit. Yıldıran passt de bal zonder na te denken. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 5:0

66e minuut.
Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorek is nu in balbezit. Gregorek speelt de bal door. Yıldıran is nu in balbezit. Yıldıran haalt uit met een fantastische trap. Lezaun Ezpeleta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gradowski is nu in balbezit. Gradowski draait met de bal, schiet en ... Lezaun Ezpeleta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 6:0

72e minuut.
Deman geeft een hoge lob. Gregorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorek geeft een hoge lob. Daar is Lepicheo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gradowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 7:0

74e minuut.
Papastathis probeert naar een medespeler te passen. Deman rent richting de bal. Deman probeert naar een medespeler te passen. Gradowski rent richting de bal. Gradowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Łoza de bal. Yıldıran rent richting de bal. Yıldıran speelt de bal door. Gradowski rent richting de bal. Gradowski draait met de bal, schiet en ... Lezaun Ezpeleta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Gregorek passt de bal met de wreef. Yıldıran is nu in balbezit. Yıldıran geeft een lange en hoge pass. Gradowski rent richting de bal. Gradowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Yıldıran speelt de bal door. Gregorek is nu in balbezit. Gregorek probeert naar een medespeler te passen. Yıldıran heeft problemen om de bal te vangen. Yıldıran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Gregorek probeert naar een medespeler te passen. Yıldıran rent richting de bal. Łoza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Łoza krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Lepicheo kopt de bal weg. Guitarrista is nu in balbezit. Guitarrista passt de bal in één keer door. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski draait met de bal, schiet en ... Lezaun Ezpeleta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gregorek neemt de hoekschop. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 20%, ΚΕΡΑΥΝΟΣ 80%.
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 8:0