Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Paralitaos ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
Normal Tactiek 442 wing
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 51.4
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Pirrello met de inworp. Deman speelt de bal door. Gregorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorek geeft een lange en hoge pass. Copos springt en kopt de bal. Mylonas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tsertikidis heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Pirrello kopt de bal weg. Klungelig pakt Yıldıran de bal. Kalavrytinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran verovert de bal door een tackle van achteren. Yıldıran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:1

5e minuut.
Yıldıran passt de bal zonder na te denken. Guitarrista speelt de bal door. Gregorek geeft de bal voor. Copos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:2

9e minuut.
Copos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martinaios komt het veld opgelopen. Pirrello met de inworp. Deman geeft een hoge lob. Yıldıran maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Yıldıran passt de bal in één keer door. Gregorek rent richting de bal. Gregorek passt de bal zonder na te denken. Martinaios is nu in balbezit. Martinaios schiet op doel. Mylonas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Pirrello kopt de bal weg. Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista passt de bal zonder na te denken. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Barbas geeft de bal voor. Deman kopt de bal weg. Kamitsis is nu in balbezit. Yıldıran onderschept slim de pass. Yıldıran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Kalavrytinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista met een sublieme pass. Martinaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinaios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Theologitis rent richting de bal. Pirrello onderschept slim de pass. Pirrello met een sublieme pass. Yıldıran is nu in balbezit. Yıldıran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Pirrello kopt de bal weg. Guitarrista kan de bal niet met de borst controleren. Guitarrista speelt de bal door. Martinaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinaios haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:3

32e minuut.
Deman speelt de bal door. Guitarrista probeert naar een medespeler te passen. Gregorek speelt de bal door. Yıldıran is nu in balbezit. Yıldıran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Guitarrista met een sublieme pass. Yıldıran is nu in balbezit. Yıldıran passt de bal met de wreef. Martinaios is nu in balbezit. Martinaios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:4

35e minuut.
Martinaios geeft een lange en hoge pass. Daar is Tsertikidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran draait met de bal, schiet en ... Barbas kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gregorek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yıldıran krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:5

39e minuut.
Daar is Gerou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Guitarrista met de inworp. Gregorek is nu in balbezit. Gregorek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yıldıran is nu in balbezit. Yıldıran schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yıldıran maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:6

43e minuut.
Kalavrytinos met een sublieme pass. Guitarrista probeert naar een medespeler te passen. Tsertikidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinaios verovert de bal door een tackle van achteren. Martinaios haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Deman kopt de bal weg. Gregorek rent richting de bal. Gregorek passt de bal met de wreef. Guitarrista heeft problemen om de bal te vangen. Guitarrista geeft de bal voor. Mylonas bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Paralitaos 87%, ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 13%.
Los Paralitaos - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:6

48e minuut.
Pirrello met een sublieme pass. Barbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran onderschept slim de pass. Yıldıran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:7

50e minuut.
Guitarrista kopt de bal weg. Barbas controleert de bal met de borst. Yıldıran rent richting de bal. Yıldıran draait met de bal, schiet en ... Mylonas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:8

54e minuut.
Guitarrista is nu in balbezit. Gregorek is nu in balbezit. Gregorek geeft een lange en hoge pass. Martinaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinaios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Pirrello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emvalomenos rent richting de bal. Pirrello schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pirrello is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martinaios met de inworp. Deman speelt de bal door. Yıldıran rent richting de bal. Yıldıran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:9

58e minuut.
Deman passt de bal zonder na te denken. Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista geeft een lange en hoge pass. Martinaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinaios haalt uit met een fantastische trap. Mylonas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Daar is Gregorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gregorek geeft de bal voor. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:10

61e minuut.
Gregorek heeft problemen om de bal te vangen. Gregorek passt de bal zonder na te denken. Yıldıran rent richting de bal. Yıldıran draait met de bal, schiet en ... Mylonas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:11

63e minuut.
Tentzeris speelt de bal door. Bodoi rent richting de bal. Bodoi geeft de bal voor. Yıldıran controleert de bal met de borst. Yıldıran schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Deman geeft de bal voor. Gregorek is nu in balbezit. Gregorek probeert naar een medespeler te passen. Yıldıran is nu in balbezit. Yıldıran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Mylonas met een harde bal richting middenveld. Inworp. Guitarrista met een snelle inworp. Gregorek geeft een lange en hoge pass. Mylonas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martinaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinaios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:12

77e minuut.
Mylonas trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Emvalomenos de bal. Guitarrista speelt de bal door. Yıldıran rent richting de bal. Yıldıran haalt uit met een fantastische trap. Mylonas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Poikilidis probeert de bal met de borst te controleren. Deman bereikt de bal nog maar net als eerste. Deman geeft een lange en hoge pass. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Konstantinidis de bal onder controle te krijgen. Konstantinidis speelt de bal door. Guitarrista met een sublieme pass. Yıldıran rent richting de bal. Yıldıran draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mylonas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Köybaşı probeert naar een medespeler te passen. Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yıldıran de bal. Yıldıran haalt uit met een fantastische trap. Mylonas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Köybaşı geeft een hoge lob. Gregorek rent richting de bal. Gregorek passt de bal in één keer door. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Paralitaos 78%, ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 22%.
Los Paralitaos - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:13