Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manutd73 Aris Thessalonikis
4231 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 18.4
solide Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Klungelig pakt Louboutis de bal. Louboutis passt de bal in één keer door. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski draait met de bal, schiet en ... Koralakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - Aris Thessalonikis 1:0

12e minuut.
Palierakis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hegedüs komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Louboutis geeft een hoge lob. Koralakis probeert de bal met de borst te controleren. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap. Gerontas probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hegedüs geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Węgorowski springt en kopt de bal. Koltsis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - Aris Thessalonikis 2:0

23e minuut.
Vrettos verovert de bal door een tackle van achteren. Rodanos is nu in balbezit. Rodanos passt de bal in één keer door. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Louboutis passt de bal met de wreef. Rodanos is nu in balbezit. Rodanos passt de bal met de wreef. Louboutis is nu in balbezit. Louboutis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tsiapos rent richting de bal. Tsiapos probeert naar een medespeler te passen. Rodanos met een sublieme pass. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski draait met de bal, schiet en ... Koltsis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Hegedüs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegedüs probeert naar een medespeler te passen. Daar is Węgorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - Aris Thessalonikis 3:0

37e minuut.
Louboutis passt de bal met de wreef. Majearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Majearu passt de bal met de wreef. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - Aris Thessalonikis 4:0

41e minuut.
Pontikas rent richting de bal. Pontikas met een sublieme pass. Majearu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Węgorowski de bal. Węgorowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Tsiapos de bal. Hegedüs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegedüs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hegedüs geeft een lange en hoge pass. Rodanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodanos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Węgorowski de bal. Węgorowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - Aris Thessalonikis 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manutd73 35%, Aris Thessalonikis 65%.
Manutd73 - Aris Thessalonikis 5:0

46e minuut.
Rodríguez Durán komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Klungelig pakt Xyladakos de bal. Majearu is nu in balbezit. Majearu passt de bal met de wreef. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kotanidis kopt de bal weg. Nitsopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegedüs verovert de bal door een tackle van achteren. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Rodanos speelt de bal door. Louboutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Louboutis probeert naar een medespeler te passen. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap. Koltsis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - Aris Thessalonikis 6:0

59e minuut.
Majearu is nu in balbezit. Majearu passt de bal in één keer door. Rodanos speelt de bal door. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pontikas probeert naar een medespeler te passen. Louboutis met een sublieme pass. Hegedüs speelt de bal door. Klungelig pakt Węgorowski de bal. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vrettos kopt de bal weg. Rodanos probeert naar een medespeler te passen. Nitsopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kostakos speelt de bal door. Vrettos rent richting de bal. Vrettos geeft de bal voor. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - Aris Thessalonikis 7:0

78e minuut.
Majearu heeft problemen om de bal te vangen. Tsiapos probeert naar een medespeler te passen. Kostakos heeft problemen om de bal te vangen. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pontikas passt de bal met de wreef. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski passt de bal met de wreef. Hegedüs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegedüs draait met de bal, schiet en ... Koltsis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - Aris Thessalonikis 8:0

86e minuut.
Nitsopoulos is nu in balbezit. Hegedüs verovert de bal door een tackle van achteren. Hegedüs passt de bal zonder na te denken. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - Aris Thessalonikis 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manutd73 15%, Aris Thessalonikis 85%.
Manutd73 - Aris Thessalonikis 9:0