Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ Aris Thessalonikis
442 wing Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
57 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 17.8
uitmuntend Schieten matig
solide Passen waardeloos
uitstekend Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Gregorek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Copos de bal. Koralakis rent richting de bal. Copos onderschept slim de pass. Copos haalt uit met een fantastische trap. Koltsis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 1:0

4e minuut.
Koltsis speelt de bal door. Gregorek controleert de bal met de borst. Gregorek speelt de bal door. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran schiet op doel. Koltsis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Copos is nu in balbezit. Copos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Stogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrello onderschept slim de pass. Pirrello probeert naar een medespeler te passen. Copos is nu in balbezit. Copos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 2:0

8e minuut.
Gerontas rent richting de bal. Stogiannis is nu in balbezit. Yıldıran verovert de bal door een tackle van achteren. Yıldıran schiet op doel. Koltsis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 3:0

9e minuut.
Guitarrista met de inworp. Gregorek geeft een lange en hoge pass. Copos krijgt zijn hoofd ertegen. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gerontas de bal. Koltsis met een sublieme pass. Pirrello kopt de bal weg. Deman is nu in balbezit. Deman geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 4:0

12e minuut.
Mlekota onderschept slim de pass. Mlekota geeft een lange en hoge pass. Daar is Koralakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran draait met de bal, schiet en ... Koltsis bokst de bal weg.

14e minuut.
Deman speelt de bal door. Daar is Gregorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gregorek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yıldıran de bal. Yıldıran haalt uit met een fantastische trap. Koltsis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Yıldıran rent richting de bal. Paal! Klungelig pakt Yıldıran de bal. Yıldıran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 5:0

16e minuut.
Stogiannis speelt de bal door. Pirrello geeft een hoge lob. Copos rent richting de bal. Copos geeft een hoge lob. Koralakis heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gregorek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yıldıran springt en kopt de bal. Koltsis bokst de bal weg. Yıldıran is nu in balbezit. Yıldıran draait met de bal, schiet en ... Koltsis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 6:0

18e minuut.
Vasilias speelt de bal door. Klungelig pakt Kotanidis de bal. Yıldıran onderschept slim de pass. Yıldıran haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koltsis met een sublieme pass. Pirrello kopt de bal weg. Copos heeft problemen om de bal te vangen. Copos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tsiapos met een sublieme pass. Deman heeft problemen om de bal te vangen. Deman met een sublieme pass. Copos is nu in balbezit. Copos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mlekota probeert naar een medespeler te passen. Deman bereikt de bal nog maar net als eerste. Deman passt de bal met de wreef. Copos is nu in balbezit. Copos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 7:0

23e minuut.
Pirrello met een snelle inworp. Daar is Deman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deman geeft een lange en hoge pass. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 8:0

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirrello met de inworp. Deman met een sublieme pass. Yıldıran rent richting de bal. Yıldıran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 9:0

27e minuut.
Yıldıran verovert de bal door een tackle van achteren. Copos rent richting de bal. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran draait met de bal, schiet en ... Koralakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 10:0

29e minuut.
Pirrello passt de bal zonder na te denken. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos haalt uit met een fantastische trap. Koltsis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Gregorek met een sublieme pass. Daar is Copos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koralakis is nu in balbezit. Copos rent richting de bal. Copos haalt uit met een fantastische trap. Koltsis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 11:0

31e minuut.
Kotanidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kotanidis probeert naar een medespeler te passen. Stogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos onderschept slim de pass. Copos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koralakis met een sublieme pass. Copos rent richting de bal. Copos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 12:0

38e minuut.
Guitarrista is nu in balbezit. Guitarrista passt de bal met de wreef. Gregorek probeert naar een medespeler te passen. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 13:0

41e minuut.
Stogiannis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos passt de bal in één keer door. Yıldıran is nu in balbezit. Yıldıran schiet op doel. Koltsis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 14:0

42e minuut.
Yıldıran verovert de bal door een tackle van achteren. Koralakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran verovert de bal door een tackle van achteren. Yıldıran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 18%, Aris Thessalonikis 82%.
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 15:0

46e minuut.
Klungelig pakt Yıldıran de bal. Yıldıran passt de bal in één keer door. Copos is nu in balbezit. Copos schiet op doel. Koltsis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 16:0

47e minuut.
Vasilias is nu in balbezit. Vasilias passt de bal zonder na te denken. Stogiannis rent richting de bal. Copos rent richting de bal. Copos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pirrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitsopoulos is nu in balbezit. Nitsopoulos probeert naar een medespeler te passen. Copos is nu in balbezit. Copos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 17:0

52e minuut.
Deman onderschept slim de pass. Deman geeft de bal voor. Yıldıran rent richting de bal. Yıldıran draait met de bal, schiet en ... Koltsis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 18:0

57e minuut.
Bodoi met een snelle inworp. Klungelig pakt Pirrello de bal. Pirrello geeft een hoge lob. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koltsis probeert naar een medespeler te passen. Pirrello kopt de bal weg. Copos is nu in balbezit. Copos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Yıldıran passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Copos de bal onder controle te krijgen. Paboukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran verovert de bal door een tackle van achteren. Yıldıran schiet op doel. Koltsis bokst de bal weg.

63e minuut.
Pirrello geeft de bal voor. Guitarrista kopt de bal weg. Daar is Nitsopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copos rent richting de bal. Copos haalt uit met een fantastische trap. Koltsis bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gregorek zal de hoekschop nemen. Yıldıran maakt een snoekduik en kopt de bal. Koltsis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Daar is Pirrello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirrello met een sublieme pass. Guitarrista speelt de bal door. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran draait met de bal, schiet en ... Koltsis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 19:0

66e minuut.
Daar is Paboukidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gregorek rent richting de bal. Gregorek passt de bal zonder na te denken. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 20:0

69e minuut.
Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos probeert naar een medespeler te passen. Paboukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran verovert de bal door een tackle van achteren. Yıldıran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran probeert naar een medespeler te passen. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos draait met de bal, schiet en ... Koltsis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 21:0

72e minuut.
Copos rent richting de bal. Copos passt de bal zonder na te denken. Yıldıran is nu in balbezit. Yıldıran draait met de bal, schiet en ... Koltsis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 22:0

73e minuut.
Gerontas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerontas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Paboukidis de bal. Yıldıran is nu in balbezit. Yıldıran haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gregorek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Koltsis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Koltsis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pirrello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirrello geeft een hoge lob. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 23:0

76e minuut.
Klungelig pakt Vasilias de bal. Vasilias probeert naar een medespeler te passen. Stogiannis probeert de bal met de borst te controleren. Copos onderschept slim de pass. Copos schiet op doel. Koltsis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Koltsis trapt de bal weg van het doel. Tsiapos kopt de bal weg. Nitsopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran schiet op doel. Koltsis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 24:0

81e minuut.
Copos rent richting de bal. Copos geeft een lange en hoge pass. Daar is Nitsopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 25:0

82e minuut.
Vasilias speelt de bal door. Kotanidis heeft problemen om de bal te vangen. Nitsopoulos is nu in balbezit. Yıldıran verovert de bal door een tackle van achteren. Yıldıran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista passt de bal in één keer door. Gregorek heeft problemen om de bal te vangen. Gregorek geeft een lange en hoge pass. Yıldıran maakt een snoekduik en kopt de bal. Koltsis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 26:0

90e minuut.
Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista passt de bal in één keer door. Gregorek met een sublieme pass. Yıldıran is nu in balbezit. Yıldıran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 27:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 11%, Aris Thessalonikis 89%.
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - Aris Thessalonikis 27:0