Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
れ月てザ月れ AIO
541 Tactiek 352
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 39.8
weak Schieten very good
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


14e minuut.
Liolios speelt de bal door. Jiménez kopt de bal weg. Klungelig pakt Beau de bal. Błachnio bereikt de bal nog maar net als eerste. Błachnio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Jiménez kopt de bal weg. Klungelig pakt Beau de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vodenicharov. Vodenicharov krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Zarogiannopoulos is nu in balbezit. Błachnio rent richting de bal. Zarogiannopoulos rent richting de bal. Beau bereikt de bal nog maar net als eerste. Beau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - AIO 0:1

27e minuut.
Karanasos kopt de bal weg. Błachnio is nu in balbezit. Błachnio passt de bal in één keer door. Beau is nu in balbezit. Beau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Andreini speelt de bal door. Tibasosa probeert naar een medespeler te passen. Błachnio is nu in balbezit. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantzavelakis is nu in balbezit. Zwojnica onderschept slim de pass. Zwojnica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - AIO 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: れ月てザ月れ 75%, AIO 25%.
れ月てザ月れ - AIO 0:2

53e minuut.
Jiménez geeft een lange en hoge pass. Mantzavelakis kopt de bal weg. Johl probeert de bal aan de voet te houden. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Liolios probeert naar een medespeler te passen. Jiménez kopt de bal weg. Kanavarakis is nu in balbezit. Kanavarakis geeft een hoge lob. Liolios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Frei passt de bal met de wreef. Andreini rent richting de bal. Andreini probeert naar een medespeler te passen. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. Liolios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Andreini probeert naar een medespeler te passen. Zwojnica rent richting de bal. Błachnio rent richting de bal. Błachnio geeft een lange en hoge pass. Beau springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Karanasos is nu in balbezit. Karanasos passt de bal zonder na te denken. Jiménez rent richting de bal. Błachnio is nu in balbezit. Błachnio geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Błachnio geeft een lange en hoge pass. Vodenicharov rent richting de bal. Beau onderschept slim de pass. Beau schiet op doel. Liolios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - AIO 0:3

69e minuut.
Zwojnica onderschept slim de pass. Zwojnica probeert naar een medespeler te passen. Daar is Beau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błachnio rent richting de bal. Błachnio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica speelt de bal door. Beau is nu in balbezit. Beau schiet op doel. Liolios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - AIO 0:4

73e minuut.
Rapallo speelt de bal door. Klungelig pakt Dos Santos de bal. Beau is nu in balbezit. Klungelig pakt Beau de bal. Beau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rapallo rent richting de bal. Rapallo speelt de bal door. Beau rent richting de bal. Beau haalt uit met een fantastische trap. Liolios maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - AIO 0:5

81e minuut.
Błachnio geeft de bal voor. Liolios speelt de bal door. Jiménez kopt de bal weg. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yaqublu komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Mantzavelakis rent richting de bal. Mantzavelakis geeft een lange en hoge pass. Vodenicharov probeert de bal met de borst te controleren. Beau is nu in balbezit. Beau draait met de bal, schiet en ... Liolios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: れ月てザ月れ 80%, AIO 20%.
れ月てザ月れ - AIO 0:5