Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aek_ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Normal Tactiek boss
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 50.3
adequate Schieten good
average Passen solid
very good Verdedigen solid


13e minuut.
Csákváry geeft de bal voor. Čegar kopt de bal weg. Muzambinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzambinho geeft een hoge lob. Iriarte springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aek_ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0:1

17e minuut.
Wenyuan met een sublieme pass. Csákváry is nu in balbezit. Csákváry met een sublieme pass. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Damaschke de bal. Muzambinho is nu in balbezit. Muzambinho passt de bal in één keer door. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wenyuan rent richting de bal. Iriarte rent richting de bal. Armano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Armano krijgt een gele kaart. Iriarte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Prääts neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Durden speelt de bal door. Bailescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghoukassyan. Ghoukassyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aek_ 64%, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 36%.
Aek_ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0:1

47e minuut.
Iriarte is nu in balbezit. Iriarte passt de bal in één keer door. Muzambinho is nu in balbezit. Muzambinho geeft de bal voor. Iriarte springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Maznev onderschept slim de pass. Maznev geeft de bal voor. Iriarte is nu in balbezit. Dimunno verovert de bal door een tackle van achteren. Dimunno geeft een lange en hoge pass. Scordo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Geshev geeft een lange en hoge pass. Čegar kopt de bal weg. Daar is Iriarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iriarte draait met de bal, schiet en ... Dimunno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koszałkowski bokst de bal weg.

63e minuut.
Geshev geeft de bal voor. Prääts heeft problemen om de bal te vangen. Prääts passt de bal in één keer door. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gia Kiên geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ghoukassyan met een snelle inworp. Csákváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákváry geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Geshev geeft de bal voor. Inworp. Csákváry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wenyuan is nu in balbezit. Wenyuan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aek_ 65%, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 35%.
Aek_ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0:1