Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας KOM F.C.
φασουλες Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 2
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 32.2
solid Schieten average
good Passen adequate
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Stergioudas rent richting de bal. Papapolitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergioudas begaat een overtreding. Stergioudas krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Trumiński verovert de bal door een tackle van achteren. Trumiński probeert naar een medespeler te passen. Anagnostou bereikt de bal nog maar net als eerste. Anagnostou haalt uit met een fantastische trap. Mossoró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας - KOM F.C. 1:0

9e minuut.
Solík speelt de bal door. Jonišs is nu in balbezit. Jonišs passt de bal zonder na te denken. Kaczka is nu in balbezit. Kaczka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας - KOM F.C. 1:1

14e minuut.
Nowrotek met een sublieme pass. Anagnostou is nu in balbezit. Anagnostou passt de bal zonder na te denken. Stergioudas rent richting de bal. Stergioudas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας - KOM F.C. 2:1

17e minuut.
Doeltrap. Stojčevski met een harde bal richting middenveld. Bally kopt de bal weg. Anagnostou rent richting de bal. Anagnostou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Doeltrap. Mossoró trapt de bal weg. Jonišs heeft problemen om de bal te vangen. Stergioudas rent richting de bal. Stergioudas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Anagnostou onderschept slim de pass. Anagnostou speelt de bal door. Stergioudas rent richting de bal. Stergioudas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stojčevski de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Stergioudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergioudas passt de bal in één keer door. Urbanek heeft problemen om de bal te vangen. Anagnostou rent richting de bal. Anagnostou draait met de bal, schiet en ... Mossoró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Stergioudas kopt de bal weg. Daar is Anagnostou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papapolitis rent richting de bal. Anagnostou onderschept slim de pass. Anagnostou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stergioudas rent richting de bal. Stergioudas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας - KOM F.C. 3:1

34e minuut.
Jonišs bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nowrotek zijn tegenspeler op de grond. Jonišs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dramalis met een snel genomen vrije trap. Kaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Giazitzoglou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaczka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jonišs wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Bally probeert naar een medespeler te passen. Papapolitis heeft problemen om de bal te vangen. Bally speelt de bal door. Anagnostou bereikt de bal nog maar net als eerste. Anagnostou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας - KOM F.C. 4:1

43e minuut.
Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek met een sublieme pass. Stergioudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergioudas draait met de bal, schiet en ... Stojčevski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 42%, KOM F.C. 58%.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας - KOM F.C. 4:1

47e minuut.
Solík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papapolitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergioudas onderschept slim de pass. Anagnostou rent richting de bal. Anagnostou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mossoró trapt de bal weg van het doel. Nowrotek kopt de bal weg. Anagnostou rent richting de bal. Anagnostou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Anagnostou is nu in balbezit. Anagnostou passt de bal met de wreef. Stergioudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Anagnostou bereikt de bal nog maar net als eerste. Anagnostou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bally bereikt de bal nog maar net als eerste. Bally met een sublieme pass. Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Anagnostou is nu in balbezit. Anagnostou draait met de bal, schiet en ... Mossoró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας - KOM F.C. 5:1

67e minuut.
Pelé is nu in balbezit. Pelé geeft een lange en hoge pass. Bally probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Anagnostou de bal. Anagnostou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klami rent richting de bal. Urbanek onderschept slim de pass. Urbanek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Anagnostou de bal. Anagnostou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Stergioudas met de inworp. Bally is nu in balbezit. Bally met een sublieme pass. Klungelig pakt Stergioudas de bal. Stergioudas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanek passt de bal in één keer door. Stergioudas rent richting de bal. Stergioudas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Bally is nu in balbezit. Bally geeft een hoge lob. Daar is Stojčevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anagnostou bereikt de bal nog maar net als eerste. Anagnostou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 23%, KOM F.C. 77%.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας - KOM F.C. 5:1