Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
れ月てザ月れ MPALADOROI
541 Tactiek 433-f1
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
27.5 gemiddelde waardering 37.4
weak Schieten solid
average Passen average
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Zrínyi passt de bal zonder na te denken. Venezakos bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen onderschept slim de pass. van Galen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mantzavelakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi passt de bal met de wreef. Telmaník is nu in balbezit. Telmaník haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Muschalek kopt de bal weg. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi probeert naar een medespeler te passen. Telmaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Telmaník draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Carmo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muschalek geeft een lange en hoge pass. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen haalt uit met een fantastische trap. Liolios probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Charisteas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukov met een snelle inworp. Muschalek rent richting de bal. Muschalek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kukov rent richting de bal. Kukov geeft de bal voor. Venezakos rent richting de bal. van Galen onderschept slim de pass. van Galen draait met de bal, schiet en ... Liolios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Telmaník rent richting de bal. Telmaník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - MPALADOROI 0:1

29e minuut.
Johl onderschept slim de pass. Johl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muschalek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muschalek probeert de bal met de borst te controleren. Muschalek geeft de bal voor. van Galen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - MPALADOROI 0:2

40e minuut.
Hâldan geeft een hoge lob. van Galen controleert de bal met de borst. Zrínyi rent richting de bal. Telmaník rent richting de bal. Telmaník draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: れ月てザ月れ 80%, MPALADOROI 20%.
れ月てザ月れ - MPALADOROI 0:2

49e minuut.
Liolios met een sublieme pass. Kukov kopt de bal weg. Telmaník bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen is nu in balbezit. van Galen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - MPALADOROI 0:3

50e minuut.
Dimov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Charisteas met een snelle inworp. Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Batmaz speelt de bal door. Daar is Zarogiannopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telmaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Telmaník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
van Galen geeft een lange en hoge pass. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi met een sublieme pass. Telmaník is nu in balbezit. Telmaník haalt uit met een fantastische trap. Liolios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Venezakos kopt de bal weg. Dos Santos heeft problemen om de bal te vangen. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan geeft de bal voor. Telmaník springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - MPALADOROI 0:4

71e minuut.
Muschalek geeft een lange en hoge pass. Telmaník kopt de bal weg. van Galen is nu in balbezit. van Galen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Mantzavelakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen draait met de bal, schiet en ... Liolios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - MPALADOROI 0:5

78e minuut.
Klungelig pakt Johl de bal. Telmaník onderschept slim de pass. Zarogiannopoulos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zarogiannopoulos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Telmaník is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kukov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Muschalek met een sublieme pass. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi passt de bal met de wreef. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Frei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan probeert naar een medespeler te passen. van Galen is nu in balbezit. van Galen schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: れ月てザ月れ 74%, MPALADOROI 26%.
れ月てザ月れ - MPALADOROI 0:5