Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Autokratoras F.C. Apollon Kalamarias
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 36.9
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Seferlis passt de bal zonder na te denken. Daar is Printezis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilipciuc is nu in balbezit. Pilipciuc schiet op doel. Katrantzos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autokratoras F.C. - Apollon Kalamarias 0:1

14e minuut.
Ballak heeft problemen om de bal te vangen. Seferlis met een sublieme pass. Pilipciuc rent richting de bal. Sebők bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebők haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Katrantzos trapt de bal weg van het doel. Gonidellis kopt de bal weg. Giannikos is nu in balbezit. Giannikos schiet op doel. Mast probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Seferlis is nu in balbezit. Apollonatos probeert naar een medespeler te passen. Mast bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannikos haalt uit met een fantastische trap. Namięta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Katrantzos niet meer kan verder spelen. Kakoulakis komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Charalabopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Charalabopoulos geeft een hoge lob. Printezis kan de bal niet met de borst controleren. Giannikos rent richting de bal. Giannikos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pilipciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Loutridis begaat een overtreding. Pilipciuc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alfano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sebők is nu in balbezit. Sebők schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Autokratoras F.C. - Apollon Kalamarias 0:2

40e minuut.
Kostouros geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebeiridis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sebők is nu in balbezit. Sebők geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ebeiridis kopt de bal weg. Bachramis heeft problemen om de bal te vangen. Sebők schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sebők krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autokratoras F.C. 55%, Apollon Kalamarias 45%.
Autokratoras F.C. - Apollon Kalamarias 0:2

54e minuut.
Kostouros geeft een lange en hoge pass. Zachopoulos kopt de bal weg. Kostouros heeft problemen om de bal te vangen. Sebők bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebők schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Alfano probeert naar een medespeler te passen. Ebeiridis rent richting de bal. Ebeiridis geeft de bal voor. Ntaifas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaifas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sebők met een sublieme pass. Gonidellis heeft problemen om de bal te vangen. Gonidellis met een sublieme pass. Pilipciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilipciuc schiet op doel. Kakoulakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autokratoras F.C. 59%, Apollon Kalamarias 41%.
Autokratoras F.C. - Apollon Kalamarias 0:2