Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOV2 ΑΝΕΤΟΙ FC
new24 Tactiek guardiola FA
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
17 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
52 gemiddelde waardering 32
very good Schieten poor
solid Passen weak
good Verdedigen solid


1e minuut.
Pihl passt de bal met de wreef. Confusioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sotolongo zijn tegenspeler op de grond. Sotolongo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

2e minuut.
Klungelig pakt Mitsikostas de bal. Mitsikostas geeft een lange en hoge pass. Ratzinger rent richting de bal. Ratzinger schiet op doel. Todorović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Alamos geeft een hoge lob. Rueda is nu in balbezit. Ratzinger onderschept slim de pass. Ratzinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - ΑΝΕΤΟΙ FC 1:0

16e minuut.
Ratzinger kopt de bal weg. Mitsikostas rent richting de bal. Štrublić onderschept slim de pass. Walkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap. Todorović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

21e minuut.
Sidibe geeft een hoge lob. Alamos kopt de bal weg. Ratzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - ΑΝΕΤΟΙ FC 2:0

26e minuut.
Confusioni rent richting de bal. Porras onderschept slim de pass. Porras speelt de bal door. Ratzinger is nu in balbezit. Ratzinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Mitsikostas verovert de bal door een tackle van achteren. Mitsikostas speelt de bal door. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak schiet op doel. Todorović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - ΑΝΕΤΟΙ FC 3:0

35e minuut.
Porco met een snelle inworp. Tammisalo rent richting de bal. Tammisalo speelt de bal door. Confusioni rent richting de bal. Confusioni draait met de bal, schiet en ... Picanha bokst de bal weg.

41e minuut.
Porco bereikt de bal nog maar net als eerste. Alamos verovert de bal door een tackle van achteren. Walkowiak is nu in balbezit. Walkowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - ΑΝΕΤΟΙ FC 4:0

45e minuut.
Porco onderschept slim de pass. Beţivu is nu in balbezit. Beţivu geeft een hoge lob. Ratzinger is nu in balbezit. Ratzinger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOV2 52%, ΑΝΕΤΟΙ FC 48%.
MOV2 - ΑΝΕΤΟΙ FC 4:0

52e minuut.
Porras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porco rent richting de bal. Alamos maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Alamos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Alamos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

53e minuut.
Zachęta passt de bal zonder na te denken. Mitsikostas probeert naar een medespeler te passen. Walkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - ΑΝΕΤΟΙ FC 5:0

59e minuut.
Sidibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe geeft een hoge lob. Ratzinger is nu in balbezit. Ratzinger schiet op doel. Todorović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - ΑΝΕΤΟΙ FC 6:0

62e minuut.
Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda geeft een hoge lob. Porras kopt de bal weg. Ratzinger rent richting de bal. Ratzinger haalt uit met een fantastische trap. Todorović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Porco passt de bal in één keer door. Confusioni is nu in balbezit. Porras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porras krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Ratzinger rent richting de bal. Ratzinger passt de bal in één keer door. Walkowiak is nu in balbezit. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap. Todorović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - ΑΝΕΤΟΙ FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOV2 53%, ΑΝΕΤΟΙ FC 47%.
MOV2 - ΑΝΕΤΟΙ FC 7:0