Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soukoudaikos Anagennisi Samou
ns Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 18.9
formidabel Schieten slecht
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Camino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karnezis speelt de bal door. Voutsinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Papastathis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousseau verovert de bal door een tackle van achteren. Rousseau met een sublieme pass. Camino rent richting de bal. Camino haalt uit met een fantastische trap. Tsiodras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Camino heeft problemen om de bal te vangen. Papastathis bereikt de bal nog maar net als eerste. Camino verovert de bal door een tackle van achteren. Camino draait met de bal, schiet en ... Tsiodras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Soukoudaikos - Anagennisi Samou 1:0

14e minuut.
Faivre speelt de bal door. Venczel heeft problemen om de bal te vangen. Venczel passt de bal zonder na te denken. Camino is nu in balbezit. Camino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Faivre met de inworp. Rousseau is nu in balbezit. Rousseau passt de bal in één keer door. Camino bereikt de bal nog maar net als eerste. Camino haalt uit met een fantastische trap. Tsiodras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Georgiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousseau verovert de bal door een tackle van achteren. Rousseau passt de bal zonder na te denken. Camino is nu in balbezit. Camino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soukoudaikos - Anagennisi Samou 2:0

28e minuut.
Aigyptios speelt de bal door. Rousseau is nu in balbezit. Rousseau passt de bal in één keer door. Camino heeft problemen om de bal te vangen. Camino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kazakos rent richting de bal. Faivre onderschept slim de pass. Faivre passt de bal met de wreef. Camino rent richting de bal. Camino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soukoudaikos - Anagennisi Samou 3:0

33e minuut.
Faivre kopt de bal weg. Daar is Papavasilopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venczel rent richting de bal. Venczel schiet op doel. Tsiodras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soukoudaikos - Anagennisi Samou 4:0

35e minuut.
Faivre verovert de bal door een tackle van achteren. Faivre passt de bal zonder na te denken. Papastathis rent richting de bal. Camino onderschept slim de pass. Camino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Faivre bereikt de bal nog maar net als eerste. Faivre passt de bal zonder na te denken. Camino is nu in balbezit. Camino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soukoudaikos - Anagennisi Samou 5:0

44e minuut.
Papastathis bereikt de bal nog maar net als eerste. Camino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousseau speelt de bal door. Venczel heeft problemen om de bal te vangen. Venczel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soukoudaikos 30%, Anagennisi Samou 70%.
Soukoudaikos - Anagennisi Samou 5:0

47e minuut.
Rousseau speelt de bal door. Daar is Camino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rousseau met een sublieme pass. Camino is nu in balbezit. Camino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Grünewald met een snelle inworp. Faivre is nu in balbezit. Faivre speelt de bal door. Camino bereikt de bal nog maar net als eerste. Camino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Sotirakopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Camino bereikt de bal nog maar net als eerste. Papavasilopoulos probeert naar een medespeler te passen. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel haalt uit met een fantastische trap. Tsiodras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Sotirakopoulos passt de bal zonder na te denken. Aigyptios rent richting de bal. Georgiadis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Georgiadis krijgt een gele kaart. Aigyptios raakt geblesseerd tijdens het duel. Rousseau zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Camino kopt de bal weg. Faivre bereikt de bal nog maar net als eerste. Faivre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tsiodras trapt de bal weg van het doel. Aigyptios kopt de bal weg. Daar is Sotirakopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camino is nu in balbezit. Camino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Soukoudaikos - Anagennisi Samou 6:0

74e minuut.
Faivre haalt uit met een fantastische trap. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Karnezis ... Strafschop! Venczel raakt geblesseerd tijdens het duel. Camino legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Soukoudaikos - Anagennisi Samou 7:0

76e minuut.
Georgiadis rent richting de bal. Vardas onderschept slim de pass. Vardas probeert naar een medespeler te passen. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soukoudaikos - Anagennisi Samou 8:0

77e minuut.
Kazakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Faivre rent richting de bal. Faivre met een sublieme pass. Camino bereikt de bal nog maar net als eerste. Camino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Vardas rent richting de bal. Vardas speelt de bal door. Klungelig pakt Camino de bal. Camino schiet op doel. Tsiodras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soukoudaikos - Anagennisi Samou 9:0

82e minuut.
Raftopoulos is nu in balbezit. Camino is nu in balbezit. Raftopoulos rent richting de bal. Camino bereikt de bal nog maar net als eerste. Camino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Rousseau de bal. Rousseau passt de bal met de wreef. Camino is nu in balbezit. Camino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soukoudaikos - Anagennisi Samou 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soukoudaikos 29%, Anagennisi Samou 71%.
Soukoudaikos - Anagennisi Samou 10:0