Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tylikratis Pelasgon PAOKA Argonaùtes
Normal Tactiek Neo system
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16 gemiddelde waardering 34.3
zwak Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


16e minuut.
Margioris verovert de bal door een tackle van achteren. Pálffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálffy passt de bal in één keer door. Margioris is nu in balbezit. Margioris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Leonakis met een sublieme pass. Kokkinaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinaras passt de bal met de wreef. Kordatos is nu in balbezit. Kordatos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Doulgerakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doulgerakis passt de bal met de wreef. Margioris kan de bal niet met de borst controleren. Margioris draait met de bal, schiet en ... Rakintzis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Lykiardopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lykiardopoulos met een sublieme pass. Margioris rent richting de bal. Margioris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - PAOKA Argonaùtes 0:1

33e minuut.
Pálffy rent richting de bal. Pálffy passt de bal zonder na te denken. Gómez is nu in balbezit. Gómez geeft een lange en hoge pass. Rakintzis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kalavrouzos is nu in balbezit. Doulgerakis verovert de bal door een tackle van achteren. Doulgerakis passt de bal in één keer door. Margioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Margioris haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - PAOKA Argonaùtes 0:2

39e minuut.
Potrzebowski geeft een lange en hoge pass. Skoufalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margioris onderschept slim de pass. Pálffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálffy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gómez probeert naar een medespeler te passen. Lykiardopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lykiardopoulos met een sublieme pass. Doulgerakis heeft problemen om de bal te vangen. Doulgerakis geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - PAOKA Argonaùtes 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tylikratis Pelasgon 58%, PAOKA Argonaùtes 42%.
Tylikratis Pelasgon - PAOKA Argonaùtes 0:3

48e minuut.
Gómez is nu in balbezit. Sfouggaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez geeft de bal voor. Daar is Margioris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Doulgerakis met een snelle inworp. Margioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Margioris geeft een lange en hoge pass. Pálffy is nu in balbezit. Pálffy haalt uit met een fantastische trap. Rakintzis bokst de bal weg.

52e minuut.
Sfouggaras geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lykiardopoulos met de inworp. Pálffy rent richting de bal. Pálffy geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - PAOKA Argonaùtes 0:4

60e minuut.
Lykiardopoulos rent richting de bal. Lykiardopoulos speelt de bal door. Margioris is nu in balbezit. Margioris schiet op doel. Rakintzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - PAOKA Argonaùtes 0:5

61e minuut.
Bădilă komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pálffy passt de bal zonder na te denken. Margioris heeft problemen om de bal te vangen. Skoufalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margioris verovert de bal door een tackle van achteren. Margioris schiet op doel. Rakintzis bokst de bal weg. Paal!

74e minuut.
Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski geeft de bal voor. Doulgerakis met een sublieme pass. Margioris rent richting de bal. Margioris geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tylikratis Pelasgon 74%, PAOKA Argonaùtes 26%.
Tylikratis Pelasgon - PAOKA Argonaùtes 0:5