Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anagennisi Samou Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC
Normal Tactiek you toube
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen good


1e minuut.
Kefalidis is nu in balbezit. Kefalidis passt de bal met de wreef. Raftopoulos rent richting de bal. Robredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robredo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anagennisi Samou - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:1

6e minuut.
Tziotis rent richting de bal. Tziotis met een sublieme pass. Chatzipanagos geeft een lange en hoge pass. Robredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robredo haalt uit met een fantastische trap. Tsiodras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kazakos is nu in balbezit. Chatzipanagos rent richting de bal. Chatzipanagos passt de bal met de wreef. Robredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robredo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Anagennisi Samou - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:2

16e minuut.
Denis onderschept slim de pass. Denis probeert naar een medespeler te passen. Robredo is nu in balbezit. Robredo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Kazakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagos onderschept slim de pass. Chatzipanagos met een sublieme pass. Robredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robredo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Anagennisi Samou - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:3

29e minuut.
Kazakos geeft een lange en hoge pass. Tziotis kopt de bal weg. Kopelouzos speelt de bal door. Robredo rent richting de bal. Robredo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tziotis geeft de bal voor. Tranidis kopt de bal weg. Robredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robredo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anagennisi Samou - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:4

35e minuut.
Georgiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiadis passt de bal in één keer door. Papavasilopoulos rent richting de bal. Robredo onderschept slim de pass. Robredo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anagennisi Samou - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anagennisi Samou 60%, Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 40%.
Anagennisi Samou - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:5

46e minuut.
Boruch rent richting de bal. Boruch geeft een lange en hoge pass. Daar is Kazakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robredo is nu in balbezit. Robredo haalt uit met een fantastische trap. Tsiodras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Borrero geeft een hoge lob. Papavasilopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Robredo rent richting de bal. Robredo haalt uit met een fantastische trap. Tsiodras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anagennisi Samou - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:6

55e minuut.
Klungelig pakt Voutsinas de bal. Borrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrero geeft een lange en hoge pass. Robredo heeft problemen om de bal te vangen. Robredo schiet op doel. Tsiodras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Robredo passt de bal zonder na te denken. Tranidis rent richting de bal. Tranidis passt de bal zonder na te denken. Robredo is nu in balbezit. Robredo draait met de bal, schiet en ... Tsiodras bokst de bal weg. Raftopoulos geeft een lange en hoge pass. Diktaios is nu in balbezit. Kopelouzos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kopelouzos krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Makedonas geeft een hoge lob. Inworp. Tranidis met een snelle inworp. Diktaios is nu in balbezit. Diktaios geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Chatzipanagos geeft de bal voor. Raftopoulos kan de bal niet met de borst controleren. Robredo rent richting de bal. Robredo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Diktaios geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kazakos de bal. Robredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robredo haalt uit met een fantastische trap. Tsiodras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anagennisi Samou - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:7

75e minuut.
Raftopoulos geeft de bal voor. Kopelouzos probeert de bal aan de voet te houden. Chatzipanagos geeft de bal voor. Robredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robredo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Georgiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziotis verovert de bal door een tackle van achteren. Tziotis geeft een lange en hoge pass. Robredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robredo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Anagennisi Samou - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:8

86e minuut.
Kefalidis rent richting de bal. Diktaios onderschept slim de pass. Sotirakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diktaios verovert de bal door een tackle van achteren. Diktaios geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Diktaios is nu in balbezit. Diktaios geeft een hoge lob. Robredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robredo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anagennisi Samou - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anagennisi Samou 68%, Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 32%.
Anagennisi Samou - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:9