Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tylikratis Pelasgon Anagennisi Samou
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kazakos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leonakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokkinaras rent richting de bal. Kokkinaras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daar is Sotirakopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triantafyllou bereikt de bal nog maar net als eerste. Triantafyllou probeert naar een medespeler te passen. Kordatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordatos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Inworp. Sotirakopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokkinaras probeert naar een medespeler te passen. Kordatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordatos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - Anagennisi Samou 1:0

14e minuut.
Kokkinaras verovert de bal door een tackle van achteren. Kokkinaras probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kordatos de bal. Kokkinaras rent richting de bal. Kokkinaras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Makedonas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makedonas met een sublieme pass. Georgiadis met een sublieme pass. Magoulas is nu in balbezit. Magoulas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tylikratis Pelasgon - Anagennisi Samou 1:1

22e minuut.
Kordatos rent richting de bal. Sotirakopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Sotirakopoulos met een sublieme pass. Magoulas rent richting de bal. Magoulas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Papastathis kopt de bal weg. Georgiadis is nu in balbezit. Georgiadis speelt de bal door. Magoulas rent richting de bal. Magoulas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Kyrgiakos verovert de bal door een tackle van achteren. Kyrgiakos speelt de bal door. Kokkinaras met een sublieme pass. Kordatos rent richting de bal. Kordatos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Loukatos speelt de bal door. Kordatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papavasilopoulos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kordatos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kokkinaras zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - Anagennisi Samou 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tylikratis Pelasgon 54%, Anagennisi Samou 46%.
Tylikratis Pelasgon - Anagennisi Samou 2:1

62e minuut.
Papavasilopoulos rent richting de bal. Papastathis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papastathis met een sublieme pass. Magoulas is nu in balbezit. Magoulas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Loukatos is nu in balbezit. Loukatos geeft een lange en hoge pass. Sotirakopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Kordatos rent richting de bal. Kordatos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - Anagennisi Samou 3:1

70e minuut.
Papavasilopoulos trapt de bal weg van het doel. Sfouggaras kopt de bal weg. Makedonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyrgiakos verovert de bal door een tackle van achteren. Kyrgiakos speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tylikratis Pelasgon 37%, Anagennisi Samou 63%.
Tylikratis Pelasgon - Anagennisi Samou 3:1