Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Magnisiakos milan 1986
999 Tactiek 1111
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 36.7
redelijk Schieten goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


21e minuut.
Na een snelle pass probeert Fischer de bal onder controle te krijgen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez passt de bal zonder na te denken. Eresios rent richting de bal. Eresios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Magnisiakos - milan 1986 1:0

22e minuut.
Palonek onderschept slim de pass. Bertoa is nu in balbezit. Bertoa probeert naar een medespeler te passen. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Wrzosek is nu in balbezit. Wrzosek geeft een lange en hoge pass. Gálvez Obrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berios komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Bertoa probeert naar een medespeler te passen. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresios verovert de bal door een tackle van achteren. Eresios haalt uit met een fantastische trap. Babiarz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Coman met een snelle inworp. Gómez is nu in balbezit. Gec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gec krijgt een gele kaart. Gómez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gómez kan niet meer verder spelen. Flauzino komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Daar is Bertoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertoa probeert naar een medespeler te passen. Flauzino probeert naar een medespeler te passen. Eresios bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Macri kopt de bal weg. Klungelig pakt Bertoa de bal. Flauzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoa geeft een hoge lob. Eresios springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kulewicz de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Berios geeft een lange en hoge pass. Bertoa rent richting de bal. Bertoa met een sublieme pass. Flauzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Flauzino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Reboutsikas komt het veld opgelopen. Becerra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Magnisiakos 38%, milan 1986 62%.
Fc Magnisiakos - milan 1986 1:0

53e minuut.
Zambrzycki heeft problemen om de bal te vangen. Rašeta is nu in balbezit. Rašeta passt de bal in één keer door. Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Giugia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kulewicz geeft een hoge lob. Daar is Rašeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rašeta passt de bal zonder na te denken. Giugia is nu in balbezit. Giugia schiet op doel. Troost probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Flauzino met een sublieme pass. Bertoa rent richting de bal. Bertoa geeft een hoge lob. Eresios krijgt zijn hoofd ertegen. Anesini probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Magnisiakos - milan 1986 2:0

60e minuut.
Inworp. Spinu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Babiarz probeert naar een medespeler te passen. Macri kopt de bal weg. Flauzino heeft problemen om de bal te vangen. Bertoa is nu in balbezit. Bertoa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kulewicz is nu in balbezit. Eresios onderschept slim de pass. Eresios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Magnisiakos - milan 1986 3:0

70e minuut.
Eresios bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Becerra neemt de hoekschop. Bertoa rent richting de bal. Bertoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Magnisiakos - milan 1986 4:0

83e minuut.
Flauzino passt de bal zonder na te denken. Bertoa rent richting de bal. Bertoa geeft een hoge lob. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra draait met de bal, schiet en ... Babiarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Magnisiakos 31%, milan 1986 69%.
Fc Magnisiakos - milan 1986 4:0