Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mantequilla F.C. milan 1986
Awesom-o Tactiek 1111
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 37.1
formidable Schieten good
excellent Passen average
good Verdedigen weak


3e minuut.
Parreira kopt de bal weg. Gec heeft problemen om de bal te vangen. Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu geeft de bal voor. Garaba springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Parreira met een sublieme pass. Vilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilović probeert naar een medespeler te passen. Doganis is nu in balbezit. Doganis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Vilović heeft problemen om de bal te vangen. Vilović met een sublieme pass. Gędłek verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Doganis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doganis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ursulescu passt de bal met de wreef. Vilović is nu in balbezit. Vilović geeft een hoge lob. Doganis rent richting de bal. Doganis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu passt de bal met de wreef. Vilović speelt de bal door. Doganis rent richting de bal. Doganis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu passt de bal zonder na te denken. Doganis rent richting de bal. Doganis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantequilla F.C. - milan 1986 1:0

23e minuut.
Giugia rent richting de bal. van Eerd verovert de bal door een tackle van achteren. van Eerd geeft een hoge lob. Doganis rent richting de bal. Doganis haalt uit met een fantastische trap. Paal! Babiarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Franco met een sublieme pass. Vilović is nu in balbezit. Vilović met een sublieme pass. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco probeert naar een medespeler te passen. Vilović speelt de bal door. Doganis rent richting de bal. Doganis haalt uit met een fantastische trap. Babiarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garaba is nu in balbezit. Garaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantequilla F.C. - milan 1986 2:0

31e minuut.
Franco speelt de bal door. Vilović rent richting de bal. Klungelig pakt Vilović de bal. Vilović geeft de bal voor. Doganis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Vilović is nu in balbezit. Vilović met een sublieme pass. Doganis heeft problemen om de bal te vangen. Doganis draait met de bal, schiet en ... Babiarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantequilla F.C. - milan 1986 3:0

33e minuut.
Vilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilović geeft een hoge lob. Kulewicz is nu in balbezit. Garaba onderschept slim de pass. Garaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mantequilla F.C. - milan 1986 4:0

35e minuut.
Vilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Doganis de bal. Doganis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gálvez Obrero de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantequilla F.C. - milan 1986 5:0

39e minuut.
Ursulescu passt de bal zonder na te denken. Vilović rent richting de bal. Vilović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Doganis de bal. Doganis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantequilla F.C. - milan 1986 6:0

41e minuut.
Vilović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garaba springt en kopt de bal. Zambrzycki kan de bal niet met de borst controleren. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantequilla F.C. - milan 1986 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantequilla F.C. 17%, milan 1986 83%.
Mantequilla F.C. - milan 1986 7:0

53e minuut.
Franco speelt de bal door. Vilović is nu in balbezit. Vilović met een sublieme pass. Doganis is nu in balbezit. Doganis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Gędłek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilović rent richting de bal. Vilović passt de bal in één keer door. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mantequilla F.C. - milan 1986 8:0

74e minuut.
Franco met een sublieme pass. Vilović rent richting de bal. Vilović met een sublieme pass. Doganis is nu in balbezit. Doganis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantequilla F.C. - milan 1986 9:0

77e minuut.
Gravanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravanis geeft een lange en hoge pass. Daar is Gec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doganis is nu in balbezit. Doganis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Babiarz trapt de bal weg. Albanis is nu in balbezit. Albanis met een sublieme pass. Doganis rent richting de bal. Doganis haalt uit met een fantastische trap. Babiarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Ursulescu kopt de bal weg. Daar is Doganis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gálvez Obrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis onderschept slim de pass. Doganis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Gec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantequilla F.C. - milan 1986 10:0

82e minuut.
Albanis speelt de bal door. Christakis probeert naar een medespeler te passen. van Eerd probeert naar een medespeler te passen. Doganis is nu in balbezit. Doganis haalt uit met een fantastische trap. Babiarz bokst de bal weg.

88e minuut.
Christakis geeft de bal voor. Vilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilović passt de bal met de wreef. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Garaba de bal. Doganis rent richting de bal. Doganis draait met de bal, schiet en ... Babiarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantequilla F.C. 23%, milan 1986 77%.
Mantequilla F.C. - milan 1986 10:0