Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trelleborg F.C Conners
4312_v1 Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.1 gemiddelde waardering 37.2
adequate Schieten good
good Passen average
weak Verdedigen average


5e minuut.
Kilman speelt de bal door. Ćosić rent richting de bal. Ćosić passt de bal zonder na te denken. Ribul Mazzola rent richting de bal. Ribul Mazzola haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Trelleborg F.C - Conners 0:1

16e minuut.
Żegocki probeert naar een medespeler te passen. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos probeert naar een medespeler te passen. Buia is nu in balbezit. Buia haalt uit met een fantastische trap. Skylitsis bokst de bal weg.

21e minuut.
Menichino passt de bal met de wreef. Kilman is nu in balbezit. Kowalik begaat een overtreding. Kowalik krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Doeltrap. Pijar trapt de bal weg van het doel. Valsson kopt de bal weg. Ćosić is nu in balbezit. Ćosić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Radonja geeft een lange en hoge pass. Karaindros kopt de bal weg. Menichino rent richting de bal. Buia verovert de bal door een tackle van achteren. Buia schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lambrechts passt de bal in één keer door. Valsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsson geeft een lange en hoge pass. Prahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Prahl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Żegocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prahl geeft de bal voor. Lambrechts geeft de bal voor. Ćosić is nu in balbezit. Ćosić draait met de bal, schiet en ... Gerardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trelleborg F.C - Conners 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trelleborg F.C 56%, Conners 44%.
Trelleborg F.C - Conners 0:2

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buia is nu in balbezit. Buia haalt uit met een fantastische trap. Skylitsis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trelleborg F.C - Conners 1:2

80e minuut.
Radonja speelt de bal door. Roos rent richting de bal. Roos met een sublieme pass. Clooney rent richting de bal. Clooney draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Carvallo speelt de bal door. Ćosić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buia rent richting de bal. Buia draait met de bal, schiet en ... Skylitsis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trelleborg F.C - Conners 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trelleborg F.C 51%, Conners 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trelleborg F.C - Conners 2:2