Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
21fc KOURSAROS F.C
Sweep Tactiek glaros
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 36.7
weak Schieten adequate
average Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Sgouromallis passt de bal met de wreef. Sirokos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirokos passt de bal in één keer door. Papadiamantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantopoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
21fc - KOURSAROS F.C 0:1

5e minuut.
Mourikis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Letsas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabula is nu in balbezit. Cabula geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Papadiamantopoulos is nu in balbezit. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas passt de bal in één keer door. Papadiamantopoulos rent richting de bal. Papadiamantopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Inworp. Chloros met een snelle inworp. Cabula met een sublieme pass. Zervoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zervoudakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
21fc - KOURSAROS F.C 0:2

17e minuut.
Papadiamantopoulos rent richting de bal. Zervoudakis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stamatopoulos. Stamatopoulos krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Papadiamantopoulos is nu in balbezit. Mikrouleas is nu in balbezit. Papadiamantopoulos onderschept slim de pass. Papadiamantopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
21fc - KOURSAROS F.C 0:3

26e minuut.
Anghelache rent richting de bal. Anghelache geeft de bal voor. Klungelig pakt Mikrouleas de bal. Zervoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zervoudakis haalt uit met een fantastische trap. Arvanitis bokst de bal weg.

30e minuut.
Zervoudakis probeert naar een medespeler te passen. Papadiamantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mikrouleas zijn tegenspeler op de grond. Mikrouleas krijgt een gele kaart. Papadiamantopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cabula neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Stamatopoulos rent richting de bal. Papadiamantopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Papadiamantopoulos met een sublieme pass. Zervoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zervoudakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cabula geeft de bal voor. Arvanitis met een sublieme pass. Zervoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zervoudakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Klungelig pakt Sirokos de bal. Cabula speelt de bal door. Papadiamantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Papadiamantopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Letsas is nu in balbezit. Daar is Papadiamantopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papadiamantopoulos passt de bal met de wreef. Zervoudakis rent richting de bal. Zervoudakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 21fc 64%, KOURSAROS F.C 36%.
21fc - KOURSAROS F.C 0:3

49e minuut.
Klungelig pakt Sgouromallis de bal. Letsas rent richting de bal. Letsas passt de bal met de wreef. Papadiamantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Bradvica komt het veld opgelopen. Bertagnoni komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cabula met een sublieme pass. Papadiamantopoulos is nu in balbezit. Cabula bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Zervoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabula probeert naar een medespeler te passen. Papadiamantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bertagnoni trapt de bal weg van het doel. Cabula probeert de bal met de borst te controleren. Cabula speelt de bal door. Daar is Papadiamantopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papadiamantopoulos schiet op doel. Arvanitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zervoudakis is nu in balbezit. Zervoudakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
21fc - KOURSAROS F.C 0:4

78e minuut.
Chloros is nu in balbezit. Chloros passt de bal zonder na te denken. Kastanis probeert naar een medespeler te passen. Papadiamantopoulos is nu in balbezit. Papadiamantopoulos haalt uit met een fantastische trap. Arvanitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
21fc - KOURSAROS F.C 0:5

79e minuut.
Bradvica geeft een lange en hoge pass. Kastanis is nu in balbezit. Kastanis passt de bal met de wreef. Papadiamantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Chloros geeft een hoge lob. Daar is Mourikis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papadiamantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantopoulos haalt uit met een fantastische trap. Arvanitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
21fc - KOURSAROS F.C 0:6

89e minuut.
Papadiamantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantopoulos geeft een hoge lob. Chloros probeert naar een medespeler te passen. Cabula is nu in balbezit. Cabula geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 21fc 74%, KOURSAROS F.C 26%.
21fc - KOURSAROS F.C 0:6