Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOURSAROS F.C ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ
glaros Tactiek 21
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
37.7 gemiddelde waardering 35.8
matig Schieten redelijk
matig Passen matig
matig Verdedigen zwak


9e minuut.
Zervoudakis met een sublieme pass. Anh Việt is nu in balbezit. Papadiamantopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papadiamantopoulos krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Cabula geeft de bal voor. Sartirana bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Papadiamantopoulos haalt uit met een fantastische trap. Mączewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOURSAROS F.C - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 1:0

23e minuut.
Ochmelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochmelka geeft de bal voor. Daar is Cichacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papadiamantopoulos rent richting de bal. Papadiamantopoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ochmelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochmelka geeft een lange en hoge pass. Solarz kan de bal niet met de borst controleren. Szwed bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwed haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOURSAROS F.C 32%, ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 68%.
KOURSAROS F.C - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 1:0

66e minuut.
Zaramella passt de bal met de wreef. Szwed rent richting de bal. Gorra is nu in balbezit. Szwed onderschept slim de pass. Szwed haalt uit met een fantastische trap. Andrzejewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Papadiamantopoulos is nu in balbezit. Papadiamantopoulos geeft een hoge lob. Kalamışçı heeft problemen om de bal te vangen. Zervoudakis rent richting de bal. Zervoudakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Letsas heeft problemen om de bal te vangen. Letsas geeft een hoge lob. Cichacki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zervoudakis rent richting de bal. Zervoudakis haalt uit met een fantastische trap. Mączewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Papadiamantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantopoulos draait met de bal, schiet en ... Mączewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOURSAROS F.C 35%, ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 65%.
KOURSAROS F.C - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 1:0