Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Frappe Fc Magnisiakos
Normal Tactiek 999
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 34.2
slecht Schieten matig
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Gómez is nu in balbezit. Gómez passt de bal met de wreef. Eresios bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Frappe - Fc Magnisiakos 0:1

11e minuut.
Voulgaridis heeft problemen om de bal te vangen. Eresios is nu in balbezit. Smyrniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresios onderschept slim de pass. Eresios schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Ninić rent richting de bal. Ninić probeert naar een medespeler te passen. Ntailakis is nu in balbezit. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Bertoa met een sublieme pass. Eresios rent richting de bal. Smyrniotis rent richting de bal. Eresios verovert de bal door een tackle van achteren. Eresios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Karamanos kan de bal niet met de borst controleren. Gómez is nu in balbezit. Karamanos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gómez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gómez wilt de vrije trap nemen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
San Frappe - Fc Magnisiakos 0:2

24e minuut.
Manolou speelt de bal door. Klungelig pakt Voliotis de bal. Eresios is nu in balbezit. Eresios draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Eresios passt de bal in één keer door. Gómez is nu in balbezit. Smyrniotis rent richting de bal. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ninić verovert de bal door een tackle van achteren. Ninić geeft een lange en hoge pass. Bertoa kopt de bal weg. Eresios rent richting de bal. Eresios haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
Gómez geeft de bal voor. Bertoa rent richting de bal. Eresios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
San Frappe - Fc Magnisiakos 0:3

45e minuut.
Macri komt het veld opgelopen. Məmmədoğlu komt het veld opgelopen. Skounas komt het veld opgelopen. Flauzino komt het veld opgelopen. Becerra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Frappe 68%, Fc Magnisiakos 32%.
San Frappe - Fc Magnisiakos 0:3

52e minuut.
Voulgaridis kopt de bal weg. Klungelig pakt Macri de bal. Macri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Skounas de bal. Skounas draait met de bal, schiet en ... Pergialis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Skounas maakt een snoekduik en kopt de bal. Pergialis probeert naar een medespeler te passen. Cillessen kopt de bal weg. Skounas is nu in balbezit. Skounas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Voulgaridis geeft een lange en hoge pass. Marinos is nu in balbezit. Cillessen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cillessen krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Voliotis onderschept slim de pass. Voliotis geeft een hoge lob. Manolou kopt de bal weg. Daar is Macri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macri geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Ntailakis rent richting de bal. Gómez onderschept slim de pass. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Smyrniotis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Macri neemt de hoekschop. Skounas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skounas haalt uit met een fantastische trap. Daar is Ntailakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pergialis bokst de bal weg.

65e minuut.
Smyrniotis rent richting de bal. Smyrniotis geeft een lange en hoge pass. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Pergialis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Frappe - Fc Magnisiakos 0:4

68e minuut.
Karamanos rent richting de bal. Ntailakis is nu in balbezit. Skounas rent richting de bal. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pergialis met een harde bal richting middenveld. Cillessen kopt de bal weg. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Skounas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skounas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Lavrediadis passt de bal met de wreef. Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu geeft een hoge lob. Skounas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skounas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cillessen kopt de bal weg. Voliotis rent richting de bal. Macri begaat een overtreding. Voliotis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Voliotis kan niet meer verder spelen. Maximos komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Voulgaridis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flauzino met een snelle inworp. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez geeft een lange en hoge pass. Pergialis bokst de bal weg.

89e minuut.
Cillessen verovert de bal door een tackle van achteren. Ninić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninić speelt de bal door. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Frappe 69%, Fc Magnisiakos 31%.
San Frappe - Fc Magnisiakos 0:4