Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lah FC Trelleborg F.C
433 Tactiek 4312_v1
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 41.3
redelijk Schieten goed
matig Passen goed
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Lazarakis speelt de bal door. Linaios rent richting de bal. Linaios passt de bal met de wreef. Sergoulopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergoulopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Clooney met een sublieme pass. Żegocki probeert naar een medespeler te passen. de la Motte bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia onderschept slim de pass. Buia draait met de bal, schiet en ... Tzavaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Clooney springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Żegocki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Roos de bal. Roos met een sublieme pass. Clooney heeft problemen om de bal te vangen. Clooney schiet op doel. Tzavaras bokst de bal weg. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia schiet op doel. Tzavaras bokst de bal weg. Clooney rent richting de bal. Clooney draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lah FC - Trelleborg F.C 0:1

17e minuut.
Radonja met een sublieme pass. Clooney rent richting de bal. Clooney passt de bal met de wreef. Buia is nu in balbezit. Buia haalt uit met een fantastische trap. Tzavaras bokst de bal weg.

18e minuut.
Radonja met de inworp. Clooney is nu in balbezit. Clooney schiet op doel. Tzavaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert de la Motte de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Mitoglou geeft een lange en hoge pass. Sergoulopoulos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żegocki. Sergoulopoulos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sergoulopoulos kan niet meer verder spelen. Peteinos komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Buia passt de bal met de wreef. de la Motte probeert de bal aan de voet te houden. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos draait met de bal, schiet en ... Tzavaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lah FC - Trelleborg F.C 0:2

26e minuut.
Riganò rent richting de bal. Riganò passt de bal met de wreef. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia schiet op doel. Tzavaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kowalik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Clooney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clooney speelt de bal door. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Küffer rent richting de bal. Küffer geeft een hoge lob. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia schiet op doel. Tzavaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lah FC - Trelleborg F.C 0:3

36e minuut.
Daar is Mitoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clooney rent richting de bal. de la Motte rent richting de bal. Buia onderschept slim de pass. Buia haalt uit met een fantastische trap. Tzavaras bokst de bal weg.

38e minuut.
Żegocki geeft de bal voor. Klungelig pakt Mitoglou de bal. Clooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Clooney haalt uit met een fantastische trap. Tzavaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Clooney passt de bal met de wreef. Riganò rent richting de bal. Riganò passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Buia de bal. Buia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lah FC - Trelleborg F.C 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lah FC 67%, Trelleborg F.C 33%.
Lah FC - Trelleborg F.C 0:4

48e minuut.
Kastaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarakis is nu in balbezit. Lazarakis probeert naar een medespeler te passen. Buia is nu in balbezit. Buia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Küffer onderschept slim de pass. Küffer speelt de bal door. Żegocki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clooney is nu in balbezit. Clooney haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Tzimeas probeert de bal met de borst te controleren. Clooney verovert de bal door een tackle van achteren. Clooney speelt de bal door. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Roos is nu in balbezit. Roos speelt de bal door. Clooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Clooney schiet op doel. Tzavaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lah FC - Trelleborg F.C 0:5

63e minuut.
Linaios passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kruiswijk de bal. Kowalik begaat een overtreding. Kowalik krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Motte rent richting de bal. Buia is nu in balbezit. Buia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Clooney maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lah FC - Trelleborg F.C 0:6

82e minuut.
Buia met een sublieme pass. Clooney is nu in balbezit. Met opzet legt Tzimeas zijn tegenspeler op de grond. Tzimeas krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Peito de Aço probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mitoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clooney is nu in balbezit. Clooney schiet op doel. Tzavaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lah FC 66%, Trelleborg F.C 34%.
Lah FC - Trelleborg F.C 0:6