Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panathinaikos A.O TIFONAS
433 Tactiek 4132 geo
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 29.7
weak Schieten good
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Becagli rent richting de bal. Limnaios rent richting de bal. Becagli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Becagli krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Kopelouzos is nu in balbezit. Calabresa onderschept slim de pass. Calabresa met een sublieme pass. Pintilie is nu in balbezit. Pintilie haalt uit met een fantastische trap. Karalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Papaspyropoulos rent richting de bal. Papaspyropoulos geeft een lange en hoge pass. Calabresa speelt de bal door. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie haalt uit met een fantastische trap. Karalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Papaspyropoulos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pintilie. Papaspyropoulos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Papaspyropoulos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Calabresa kopt de bal weg. Becagli is nu in balbezit. Becagli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Becagli is nu in balbezit. Grigolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Becagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie schiet op doel. Karalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Sakertzis passt de bal in één keer door. Kopelouzos geeft de bal voor. Daar is Baviera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voulgaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaridis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Tomasito Rodríguez is nu in balbezit. Tomasito Rodríguez passt de bal in één keer door. Becagli rent richting de bal. Pintilie rent richting de bal. Pintilie schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dellaferrera is nu in balbezit. Met opzet legt Yıkılmaz zijn tegenspeler op de grond. Dellaferrera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dellaferrera met een snel genomen vrije trap. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kopelouzos passt de bal in één keer door. Calabresa probeert naar een medespeler te passen. Becagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie rent richting de bal. Pintilie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabresa verovert de bal door een tackle van achteren. Calabresa geeft een lange en hoge pass. Pintilie rent richting de bal. Pintilie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Becagli is nu in balbezit. Becagli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos A.O - TIFONAS 0:1

44e minuut.
Calabresa is nu in balbezit. Calabresa probeert naar een medespeler te passen. Pintilie is nu in balbezit. Becagli is nu in balbezit. Becagli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos A.O - TIFONAS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panathinaikos A.O 66%, TIFONAS 34%.
Panathinaikos A.O - TIFONAS 0:2

49e minuut.
Klungelig pakt Pintilie de bal. Becagli rent richting de bal. Pintilie rent richting de bal. Pintilie schiet op doel. Karalis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos A.O - TIFONAS 0:3

51e minuut.
Grigolli probeert naar een medespeler te passen. Becagli rent richting de bal. Becagli speelt de bal door. Pintilie is nu in balbezit. Pintilie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gonis is nu in balbezit. Tomasito Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasito Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pintilie de bal. Pintilie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Karalis trapt de bal weg. Grigolli kopt de bal weg. Pintilie is nu in balbezit. Pintilie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Voulgaridis rent richting de bal. Baviera verovert de bal door een tackle van achteren. Baviera geeft een lange en hoge pass. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tomasito Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasito Rodríguez met een sublieme pass. Becagli rent richting de bal. Pintilie heeft problemen om de bal te vangen. Pintilie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos A.O - TIFONAS 0:4

78e minuut.
Ntolmadakis geeft de bal voor. Binnie is nu in balbezit. Binnie geeft een lange en hoge pass. Pintilie rent richting de bal. Pintilie haalt uit met een fantastische trap. Karalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Becagli heeft problemen om de bal te vangen. Pintilie is nu in balbezit. Papaspyropoulos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pintilie wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pintilie kan niet meer verder spelen. Berios komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Becagli neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos A.O - TIFONAS 0:5

87e minuut.
Tomasito Rodríguez met de inworp. Berios controleert de bal met de borst. Kopelouzos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berios is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Becagli neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos A.O - TIFONAS 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panathinaikos A.O 64%, TIFONAS 36%.
Panathinaikos A.O - TIFONAS 0:6