Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greek Mambas athinaida
GreekMambasTact1 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 39.8
good Schieten solid
adequate Passen average
solid Verdedigen adequate


17e minuut.
Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban rent richting de bal. Bakaikoa verovert de bal door een tackle van achteren. Bakaikoa geeft een hoge lob. Tytoń krijgt zijn hoofd ertegen. Kuraś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Psaradakos is nu in balbezit. Psaradakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Mambas - athinaida 1:0

21e minuut.
Lauriente kan de bal niet met de borst controleren. Salas met een sublieme pass. Ktenas is nu in balbezit. Daer onderschept slim de pass. Daer schiet op doel. Leis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Lauriente geeft een hoge lob. Psaradakos kopt de bal weg. Klungelig pakt Salas de bal. D’Accurzio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Accurzio draait met de bal, schiet en ... Kuraś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Nawrocik probeert naar een medespeler te passen. Cuzuban speelt de bal door. Klungelig pakt Predoiu de bal. Daer bereikt de bal nog maar net als eerste. Daer schiet op doel. Leis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno onderschept slim de pass. Bueno met een sublieme pass. D’Accurzio is nu in balbezit. D’Accurzio haalt uit met een fantastische trap. Kuraś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek Mambas 47%, athinaida 53%.
Greek Mambas - athinaida 1:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leis met een harde bal richting middenveld. Lauriente kopt de bal weg. D’Accurzio heeft problemen om de bal te vangen. D’Accurzio schiet op doel. Kuraś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piesio onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Predoiu met een sublieme pass. Rochowiak rent richting de bal. Muntenuş rent richting de bal. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Leis bokst de bal weg.

69e minuut.
Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakellarios is nu in balbezit. Bueno speelt de bal door. Tytoń is nu in balbezit. Tytoń draait met de bal, schiet en ... Kuraś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Psaradakos is nu in balbezit. Psaradakos schiet op doel. Kuraś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Tytoń onderschept slim de pass. Tytoń geeft een hoge lob. Psaradakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Psaradakos schiet op doel. Kuraś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Mambas - athinaida 2:0

90e minuut.
Sakellarios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nawrocik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawrocik passt de bal in één keer door. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek Mambas 54%, athinaida 46%.
Greek Mambas - athinaida 2:0