Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
athinaida ΠΑΣ Γιάννινα 1966
442 Tactiek Breaking Bad
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 35.8
solide Schieten redelijk
matig Passen matig
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Gollum geeft een hoge lob. Rochowiak kopt de bal weg. Eleftheriou rent richting de bal. Daer verovert de bal door een tackle van achteren. Daer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Rochowiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Eleftheriou de bal. Eleftheriou verovert de bal door een tackle van achteren. Daer is nu in balbezit. Daer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban passt de bal met de wreef. Sagriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Daer onderschept slim de pass. Daer schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Aramburú geeft een hoge lob. Taffarel is nu in balbezit. Taffarel speelt de bal door. Midali bereikt de bal nog maar net als eerste. Midali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Espinosa met een snelle inworp. Midali rent richting de bal. Gopan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Midali is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taffarel neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rochowiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nawrocik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú begaat een overtreding. Aramburú krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Cuzuban passt de bal met de wreef. Espinosa rent richting de bal. Espinosa passt de bal zonder na te denken. Taffarel is nu in balbezit. Taffarel draait met de bal, schiet en ... Kuraś bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: athinaida 60%, ΠΑΣ Γιάννινα 1966 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
athinaida - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 0:0

46e minuut.
Madsen komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawrocik is nu in balbezit. Nawrocik geeft de bal voor. Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Chantzakos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peralta. Chantzakos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chantzakos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. Madsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

74e minuut.
Kokkinakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinakis passt de bal zonder na te denken. Peralta speelt de bal door. Midali bereikt de bal nog maar net als eerste. Midali haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kuraś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: athinaida 52%, ΠΑΣ Γιάννινα 1966 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
athinaida - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 0:0