Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IkaroS FC91 asteras latsidas
352 Tactiek remal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.8 gemiddelde waardering 44.2
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen goed
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Daar is Józsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podařil is nu in balbezit. Lianis verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lianis de bal. Lianis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Markuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lianis onderschept slim de pass. Lianis passt de bal zonder na te denken. Pot rent richting de bal. Pot geeft een lange en hoge pass. van Kaam bokst de bal weg.

13e minuut.
Persakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhardiman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Persakis. Persakis krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Movilescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chalmoukis. Movilescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Quintijn neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Suhardiman springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Canales speelt de bal door. Klopas kopt de bal weg. Józsi is nu in balbezit. Józsi haalt uit met een fantastische trap. van Kaam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IkaroS FC91 - asteras latsidas 0:1

17e minuut.
Arvanitakis is nu in balbezit. Arvanitakis met een sublieme pass. Józsi is nu in balbezit. Józsi haalt uit met een fantastische trap. van Kaam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IkaroS FC91 - asteras latsidas 0:2

19e minuut.
Myszkiewicz met een sublieme pass. Suhardiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Persakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhardiman onderschept slim de pass. Suhardiman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
IkaroS FC91 - asteras latsidas 1:2

28e minuut.
Klopas rent richting de bal. Klopas passt de bal zonder na te denken. Căpăţână rent richting de bal. Lianis onderschept slim de pass. Lianis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IkaroS FC91 - asteras latsidas 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IkaroS FC91 59%, asteras latsidas 41%.
IkaroS FC91 - asteras latsidas 1:3

50e minuut.
Persakis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aponyi met een snelle inworp. Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz geeft de bal voor. Canales bokst de bal weg. Suhardiman rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Myszkiewicz met een sublieme pass. Suhardiman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arvanitakis. Arvanitakis krijgt een gele kaart. Suhardiman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aponyi komt bij de bal en schiet. Daar is Chalmoukis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Movilescu is nu in balbezit. Movilescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IkaroS FC91 - asteras latsidas 2:3

63e minuut.
Klopas rent richting de bal. Aponyi verovert de bal door een tackle van achteren. Lianis onderschept slim de pass. Lianis schiet op doel. van Kaam maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Persakis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lianis kopt de bal weg. Klungelig pakt Podařil de bal. Klopas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Markuszewski is nu in balbezit. Pot verovert de bal door een tackle van achteren. Pot speelt de bal door. Klungelig pakt Lianis de bal. Lianis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pot is nu in balbezit. Pot passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lianis de bal. Klopas rent richting de bal. Klopas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IkaroS FC91 - asteras latsidas 2:4

88e minuut.
Arvanitakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvanitakis geeft een lange en hoge pass. Papakaliatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Józsi verovert de bal door een tackle van achteren. Józsi draait met de bal, schiet en ... van Kaam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Józsi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
IkaroS FC91 - asteras latsidas 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IkaroS FC91 43%, asteras latsidas 57%.
IkaroS FC91 - asteras latsidas 2:5