Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
simon strikers g.h
CupFinal Tactiek Van Hal
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
5 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 60.2
solid Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Samelák passt de bal zonder na te denken. Kotowski is nu in balbezit. Kotowski passt de bal met de wreef. Major is nu in balbezit. Major schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Rapio kan de bal niet met de borst controleren. Mora Sánchez is nu in balbezit. Colombrini speelt de bal door. Major rent richting de bal. Major schiet op doel. Atar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mora Sánchez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rico Soto krijgt zijn hoofd ertegen. Atar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Rico Soto passt de bal zonder na te denken. Kotowski speelt de bal door. Samelák is nu in balbezit. Samelák geeft een lange en hoge pass. Major krijgt zijn hoofd ertegen. Atar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Uviděl bereikt de bal nog maar net als eerste. Uviděl passt de bal zonder na te denken. Marcyjański verovert de bal door een tackle van achteren. Katz rent richting de bal. Katz draait met de bal, schiet en ... Marszałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Colombrini passt de bal in één keer door. Samelák probeert naar een medespeler te passen. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Atar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - g.h 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Kotowski de bal. Linetty rent richting de bal. Kotowski begaat een overtreding. Kotowski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Samelák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuluberdiev komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Kotowski met een sublieme pass. Kuluberdiev geeft een lange en hoge pass. Kotowski kopt de bal weg. Kuluberdiev rent richting de bal. Kuluberdiev geeft een hoge lob. Atar bokst de bal weg.

28e minuut.
Viehweg probeert naar een medespeler te passen. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto schiet op doel. Elemelech probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - g.h 0:2

30e minuut.
Kotowski passt de bal met de wreef. Kuluberdiev probeert naar een medespeler te passen. Ugarte geeft de bal voor. Major rent richting de bal. Major schiet op doel. Atar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - g.h 0:3

31e minuut.
Mora Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora Sánchez geeft de bal voor. Rico Soto kopt de bal weg. Major is nu in balbezit. Major schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Elkobi geeft een hoge lob. Colombrini geeft de bal voor. Elemelech heeft problemen om de bal te vangen. Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Major schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - g.h 0:4

44e minuut.
Kotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotowski met een sublieme pass. Mora Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora Sánchez geeft een lange en hoge pass. Major springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: simon strikers 82%, g.h 18%.
simon strikers - g.h 0:4

46e minuut.
Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty onderschept slim de pass. Mora Sánchez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mora Sánchez krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Marszałek trapt de bal weg van het doel. Colombrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombrini passt de bal in één keer door. Major is nu in balbezit. Major schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - g.h 0:5

52e minuut.
Klungelig pakt Elemelech de bal. Elemelech geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuluberdiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ugarte geeft een hoge lob. Atar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - g.h 0:6

60e minuut.
Marszałek trapt de bal weg. Kotowski kopt de bal weg. Kuluberdiev probeert naar een medespeler te passen. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto schiet op doel. Atar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Simonin onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - g.h 0:7

63e minuut.
Elkobi geeft een lange en hoge pass. Viehweg kopt de bal weg. Elemelech controleert de bal met de borst. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - g.h 0:8

68e minuut.
Kotowski probeert naar een medespeler te passen. Major is nu in balbezit. Major passt de bal met de wreef. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Atar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Simonin rent richting de bal. Simonin geeft een lange en hoge pass. Major probeert naar een medespeler te passen. Colombrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombrini geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto schiet op doel. Atar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - g.h 0:9

70e minuut.
Daar is Elkobi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rico Soto is nu in balbezit. Kotowski met een sublieme pass. Daar is Major, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Major schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - g.h 0:10

75e minuut.
Mora Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Mora Sánchez geeft de bal voor. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto schiet op doel. Atar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - g.h 0:11

79e minuut.
Katz is nu in balbezit. Katz speelt de bal door. Marcyjański probeert naar een medespeler te passen. Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Major haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
simon strikers - g.h 0:12

84e minuut.
Klungelig pakt Ugarte de bal. Elkobi verovert de bal door een tackle van achteren. Elkobi speelt de bal door. Katz rent richting de bal. Katz haalt uit met een fantastische trap. Marszałek bokst de bal weg.

86e minuut.
Kuluberdiev kopt de bal weg. Klungelig pakt Rico Soto de bal. Kuluberdiev geeft de bal voor. Major rent richting de bal. Major schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Colombrini rent richting de bal. Colombrini geeft een hoge lob. Elkobi kopt de bal weg. Viehweg rent richting de bal. Viehweg geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: simon strikers 77%, g.h 23%.
simon strikers - g.h 0:12