Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Netanya warriors FC Looney Tunes
4330x Tactiek 451
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
42 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 23.5
formidable Schieten poor
very good Passen average
good Verdedigen weak


2e minuut.
Arel is nu in balbezit. Ghinescu rent richting de bal. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel haalt uit met een fantastische trap. Shmargad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - FC Looney Tunes 1:0

4e minuut.
Akale rent richting de bal. Akale geeft de bal voor. Ghinescu kopt de bal weg. Arel is nu in balbezit. Arel draait met de bal, schiet en ... Shmargad bokst de bal weg.

9e minuut.
Horník kopt de bal weg. Menachem met een sublieme pass. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - FC Looney Tunes 2:0

11e minuut.
Daar is Karpel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menachem rent richting de bal. Menachem speelt de bal door. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Talesnikov trapt de bal weg van het doel. Ghinescu kopt de bal weg. Arel rent richting de bal. Arel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Akale rent richting de bal. Akale passt de bal in één keer door. Stelmac is nu in balbezit. Arel onderschept slim de pass. Arel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - FC Looney Tunes 3:0

19e minuut.
Salama speelt de bal door. Klungelig pakt Talesnikov de bal. Arel verovert de bal door een tackle van achteren. Arel schiet op doel. Shmargad probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - FC Looney Tunes 4:0

20e minuut.
Salman speelt de bal door. Akale rent richting de bal. Akale passt de bal in één keer door. Arel is nu in balbezit. Arel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - FC Looney Tunes 5:0

23e minuut.
Akale is nu in balbezit. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Akale bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel is nu in balbezit. Arel haalt uit met een fantastische trap. Shmargad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Salama rent richting de bal. Salama passt de bal zonder na te denken. Arel rent richting de bal. Arel schiet op doel. Shmargad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - FC Looney Tunes 6:0

27e minuut.
Korman bereikt de bal nog maar net als eerste. Korman geeft de bal voor. Arel is nu in balbezit. Arel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - FC Looney Tunes 7:0

29e minuut.
Laban rent richting de bal. Laban geeft een hoge lob. Arel is nu in balbezit. Arel schiet op doel. Shmargad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - FC Looney Tunes 8:0

32e minuut.
Akale is nu in balbezit. Akale passt de bal in één keer door. Stelmac heeft problemen om de bal te vangen. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel draait met de bal, schiet en ... Shmargad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Horník kopt de bal weg. Menachem met een sublieme pass. Daar is Ghinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - FC Looney Tunes 9:0

35e minuut.
Salama bereikt de bal nog maar net als eerste. Salama passt de bal in één keer door. Menachem speelt de bal door. Klungelig pakt Ghinescu de bal. Ghinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - FC Looney Tunes 10:0

35e minuut.
Shayzinger komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Abramovic verovert de bal door een tackle van achteren. Salama verovert de bal door een tackle van achteren. Salama passt de bal met de wreef. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - FC Looney Tunes 11:0

42e minuut.
Akale verovert de bal door een tackle van achteren. Akale passt de bal zonder na te denken. Daar is Arel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - FC Looney Tunes 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Netanya warriors 17%, FC Looney Tunes 83%.
Netanya warriors - FC Looney Tunes 12:0

46e minuut.
Ghinescu rent richting de bal. Menachem probeert naar een medespeler te passen. Akale is nu in balbezit. Akale schiet op doel. Shmargad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - FC Looney Tunes 13:0

49e minuut.
Korman passt de bal zonder na te denken. Laban is nu in balbezit. Abramovic onderschept slim de pass. Salama onderschept slim de pass. Salama geeft een lange en hoge pass. Shmargad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arel controleert de bal met de borst. Arel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - FC Looney Tunes 14:0

53e minuut.
Ghinescu rent richting de bal. Menachem speelt de bal door. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Akale rent richting de bal. Akale schiet op doel. Shmargad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Abramovic heeft problemen om de bal te vangen. Laban bereikt de bal nog maar net als eerste. Laban geeft een hoge lob. Ghinescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu passt de bal in één keer door. Arel is nu in balbezit. Arel haalt uit met een fantastische trap. Shmargad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - FC Looney Tunes 15:0

57e minuut.
Arel passt de bal zonder na te denken. Salama rent richting de bal. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel geeft een lange en hoge pass. Ghinescu kopt de bal weg. Shmargad bokst de bal weg. Shmargad met een sublieme pass. Horník bereikt de bal nog maar net als eerste. Horník geeft de bal voor. Arel is nu in balbezit. Arel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - FC Looney Tunes 16:0

65e minuut.
Akale rent richting de bal. Akale passt de bal zonder na te denken. Abramovic rent richting de bal. Laban onderschept slim de pass. Laban geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Shmargad met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Salama de bal. Salama met een sublieme pass. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu passt de bal met de wreef. Menachem geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arel de bal. Arel haalt uit met een fantastische trap. Shmargad bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laban neemt de hoekschop. Menachem kan de bal niet met de borst controleren. Menachem geeft een hoge lob. Shmargad bokst de bal weg.

72e minuut.
Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel passt de bal zonder na te denken. Abarbnel probeert naar een medespeler te passen. Menachem is nu in balbezit. Menachem draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

76e minuut.
Salama geeft een lange en hoge pass. Arel kopt de bal weg. Akale bereikt de bal nog maar net als eerste. Akale haalt uit met een fantastische trap. Shmargad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - FC Looney Tunes 17:0

78e minuut.
Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem is nu in balbezit. Menachem speelt de bal door. Arel is nu in balbezit. Arel draait met de bal, schiet en ... Shmargad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shmargad trapt de bal weg van het doel. Salama kopt de bal weg. Arel rent richting de bal. Arel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu passt de bal in één keer door. Menachem met een sublieme pass. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - FC Looney Tunes 18:0

87e minuut.
Hanuka speelt de bal door. Menachem is nu in balbezit. Menachem geeft de bal voor. Arel is nu in balbezit. Arel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - FC Looney Tunes 19:0

89e minuut.
Ghinescu is nu in balbezit. Menachem is nu in balbezit. Menachem passt de bal in één keer door. Arel is nu in balbezit. Arel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Salama met een sublieme pass. Akale bereikt de bal nog maar net als eerste. Akale passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arel de bal. Arel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - FC Looney Tunes 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Netanya warriors 13%, FC Looney Tunes 87%.
Netanya warriors - FC Looney Tunes 20:0