Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bney Sharmit Yellows
442מ Tactiek GYDCC-3**3^
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.4 gemiddelde waardering 54.4
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Danino is nu in balbezit. Danino met een sublieme pass. Arsenio speelt de bal door. Zamachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamachowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - Yellows 0:1

3e minuut.
Arsenio met een snelle inworp. Lewejohann rent richting de bal. Lewejohann geeft een lange en hoge pass. Zamachowski springt en kopt de bal. Jhan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Lixăndroiu rent richting de bal. Biton verovert de bal door een tackle van achteren. Biton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - Yellows 0:2

13e minuut.
Arsenio is nu in balbezit. Arsenio met een sublieme pass. Zamachowski rent richting de bal. Zamachowski schiet op doel. Jhan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - Yellows 0:3

16e minuut.
Armada speelt de bal door. Biton is nu in balbezit. Biton passt de bal in één keer door. Zamachowski is nu in balbezit. Zamachowski haalt uit met een fantastische trap. Jhan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Arsenio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stelmac de bal. Lixăndroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Biton verovert de bal door een tackle van achteren. Biton schiet op doel. Jhan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Arsenio passt de bal in één keer door. Zamachowski rent richting de bal. Zamachowski passt de bal in één keer door. Biton is nu in balbezit. Biton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bney Sharmit 67%, Yellows 33%.
Bney Sharmit - Yellows 0:3

48e minuut.
Arsenio controleert de bal met de borst. Arsenio met een sublieme pass. Zamachowski rent richting de bal. Zamachowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Biton met een sublieme pass. Arsenio bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenio passt de bal in één keer door. Zamachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamachowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Arsenio passt de bal met de wreef. Zamachowski is nu in balbezit. Zamachowski draait met de bal, schiet en ... Lixăndroiu probeert de bal aan de voet te houden. Jhan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bney Sharmit - Yellows 0:4

59e minuut.
Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenio onderschept slim de pass. Arsenio passt de bal in één keer door. Zamachowski rent richting de bal. Zamachowski haalt uit met een fantastische trap. Jhan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

63e minuut.
Botezan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewejohann onderschept slim de pass. Lewejohann passt de bal zonder na te denken. Zamachowski rent richting de bal. Zamachowski draait met de bal, schiet en ... Jhan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Lewejohann passt de bal zonder na te denken. Biton rent richting de bal. Biton passt de bal zonder na te denken. Zamachowski is nu in balbezit. Zamachowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vervaecke rent richting de bal. Lewejohann geeft een lange en hoge pass. Zamachowski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Lewejohann speelt de bal door. Zamachowski is nu in balbezit. Stelmac bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamachowski onderschept slim de pass. Zamachowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Jhan speelt de bal door. Lewejohann kopt de bal weg. Arsenio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zamachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamachowski draait met de bal, schiet en ... Jhan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bney Sharmit 69%, Yellows 31%.
Bney Sharmit - Yellows 0:4