Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gold Panters green apes
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Karagula rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kopel. Karagula raakt geblesseerd tijdens het duel. Karagula zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alkayam is nu in balbezit. Alkayam haalt uit met een fantastische trap. Shalu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Panters - green apes 1:0

9e minuut.
Vaakinan met een snelle inworp. Ben Tzvi is nu in balbezit. Ben Tzvi speelt de bal door. Alkayam is nu in balbezit. Alkayam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Ben Yousef bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni probeert naar een medespeler te passen. Alterman rent richting de bal. Alterman haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Glam de bal. Shalu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alkayam rent richting de bal. Alkayam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Panters - green apes 2:0

13e minuut.
Vaakinan met een sublieme pass. Ben Yousef rent richting de bal. Aloni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aloni krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Karagula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopel is nu in balbezit. Zarug bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopel rent richting de bal. Kopel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Karagula onderschept slim de pass. Karagula geeft de bal voor. Vaakinan kopt de bal weg. Zarug rent richting de bal. Zarug draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Gita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni passt de bal in één keer door. Vaakinan is nu in balbezit. Vaakinan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gita verovert de bal door een tackle van achteren. Gita geeft de bal voor. Zarug heeft problemen om de bal te vangen. Kopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopel draait met de bal, schiet en ... Azoulay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zarug bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarug draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Panters - green apes 2:1

43e minuut.
Siboni geeft een lange en hoge pass. Alterman kopt de bal weg. Alkayam is nu in balbezit. Alkayam schiet op doel. Shalu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Panters - green apes 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gold Panters 51%, green apes 49%.
Gold Panters - green apes 3:1

51e minuut.
Klungelig pakt Karagula de bal. Siboni onderschept slim de pass. Siboni met een sublieme pass. Klungelig pakt Zarug de bal. Zarug schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Alterman met de inworp. Kopel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karagula. Karagula krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Zarug bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopel is nu in balbezit. Vranjes rent richting de bal. Kopel verovert de bal door een tackle van achteren. Kopel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Panters - green apes 3:2

67e minuut.
Shtrauber onderschept slim de pass. Shtrauber geeft de bal voor. Klungelig pakt Refaelov de bal. Alkayam is nu in balbezit. Alkayam schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Aloni verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Yousef rent richting de bal. Ben Yousef probeert naar een medespeler te passen. Ben Tzvi is nu in balbezit. Ben Tzvi passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Shtrauber met een snelle inworp. Ben Tzvi met een sublieme pass. Refaelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam verovert de bal door een tackle van achteren. Alkayam schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Panters - green apes 4:2

76e minuut.
Aloni is nu in balbezit. Ben Tzvi verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Tzvi met een sublieme pass. Klungelig pakt Alkayam de bal. Alkayam haalt uit met een fantastische trap. Shalu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Ben Ari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Alterman geeft de bal voor. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam schiet op doel. Shalu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gold Panters 49%, green apes 51%.
Gold Panters - green apes 4:2