Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gold Panters Man O War
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Karagula passt de bal met de wreef. Ben Yousef is nu in balbezit. Ben Yousef passt de bal zonder na te denken. Pelach is nu in balbezit. Pelach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Pelach probeert naar een medespeler te passen. Forsher heeft problemen om de bal te vangen. Alkayam rent richting de bal. Alkayam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Panters - Man O War 1:0

41e minuut.
Inworp. Yhnin met een snelle inworp. Shelac bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsher onderschept slim de pass. Forsher geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gold Panters 54%, Man O War 46%.
Gold Panters - Man O War 1:0

52e minuut.
Israelshvili met de inworp. Heideman geeft een hoge lob. Karagula is nu in balbezit. Pelach verovert de bal door een tackle van achteren. Pelach passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Karagula speelt de bal door. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimny schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nimny naar de kleedkamers voor een vroege douche.

81e minuut.
Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelach rent richting de bal. Alkayam verovert de bal door een tackle van achteren. Forsher rent richting de bal. Forsher haalt uit met een fantastische trap. Hasan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Panters - Man O War 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gold Panters 49%, Man O War 51%.
Gold Panters - Man O War 2:0