Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man O War Gold Panters
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Karagula passt de bal zonder na te denken. Shelac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ben Tzvi rent richting de bal. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Karagula is nu in balbezit. Shelac onderschept slim de pass. Shelac met een sublieme pass. Janach heeft problemen om de bal te vangen. Janach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Azoulay trapt de bal weg van het doel. Pelach kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vranjes de bal onder controle te krijgen. Janach rent richting de bal. Janach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sasson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karagula probeert de bal met de borst te controleren. Karagula met een sublieme pass. Alkayam is nu in balbezit. Alkayam schiet op doel. Hasan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Man O War - Gold Panters 0:1

31e minuut.
Yhnin speelt de bal door. Ben Tzvi rent richting de bal. Ben Tzvi passt de bal zonder na te denken. Alkayam is nu in balbezit. Alkayam haalt uit met een fantastische trap. Hasan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Man O War - Gold Panters 0:2

32e minuut.
Janach speelt de bal door. Sharon is nu in balbezit. Ben Tzvi onderschept slim de pass. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Israelshvili speelt de bal door. Ben Tzvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tzvi passt de bal zonder na te denken. Alkayam rent richting de bal. Alkayam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Pelach passt de bal zonder na te denken. Ben Tzvi probeert de bal aan de voet te houden. Alkayam rent richting de bal. Alkayam draait met de bal, schiet en ... Hasan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man O War - Gold Panters 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man O War 71%, Gold Panters 29%.
Man O War - Gold Panters 0:3

54e minuut.
Ben Ari geeft de bal voor. Daar is Nimny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam draait met de bal, schiet en ... Hasan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man O War - Gold Panters 0:4

71e minuut.
Yhnin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alterman komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Shelac bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelac met een sublieme pass. Vranjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Janach onderschept slim de pass. Janach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alterman neemt de hoekschop. Shtrauber kopt de bal weg. Alkayam is nu in balbezit. Alkayam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ben Tzvi is nu in balbezit. Pelach is nu in balbezit. Pelach passt de bal met de wreef. Janach bereikt de bal nog maar net als eerste. Janach schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man O War 57%, Gold Panters 43%.
Man O War - Gold Panters 0:4