Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beitar Elkaim green apes
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.7
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Vilian trapt de bal weg van het doel. Aloni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goldring. Goldring krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Refaelov passt de bal met de wreef. Kopel rent richting de bal. Luski rent richting de bal. Kopel verovert de bal door een tackle van achteren. Kopel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rychman met de inworp. Plian kan de bal niet met de borst controleren. Priente rent richting de bal. Priente geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Beitar Elkaim - green apes 0:1

21e minuut.
Rychman geeft een lange en hoge pass. Daar is Refaelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilner kopt de bal weg. Cahlon rent richting de bal. Cahlon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Priente speelt de bal door. Zarug is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hitman ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hitman naar de kleedkamers voor een vroege douche. Zarug is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Priente legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Beitar Elkaim - green apes 0:2

30e minuut.
Plian geeft de bal voor. Rychman controleert de bal met de borst. Glam begaat een overtreding. Glam krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gita onderschept slim de pass. Gita geeft de bal voor. Zarug kopt de bal weg. Kopel rent richting de bal. Kopel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beitar Elkaim 64%, green apes 36%.
Beitar Elkaim - green apes 0:2

52e minuut.
Rychman met een snelle inworp. Daar is Aloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rychman met een sublieme pass. Cahlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahlon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Luski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopel verovert de bal door een tackle van achteren. Kopel draait met de bal, schiet en ... Vilian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beitar Elkaim - green apes 0:3

86e minuut.
Priente passt de bal zonder na te denken. Luski heeft problemen om de bal te vangen. Luski geeft de bal voor. Cahlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahlon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beitar Elkaim 53%, green apes 47%.
Beitar Elkaim - green apes 0:3