Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giladi&Alin FC the turtels
424 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.1
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Hogeg passt de bal zonder na te denken. Daar is Ghanch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghanch met een sublieme pass. Tzemach rent richting de bal. Tzemach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giladi&Alin FC - the turtels 0:1

17e minuut.
Rot bereikt de bal nog maar net als eerste. Adir verovert de bal door een tackle van achteren. Adir speelt de bal door. Tzemach bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzemach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giladi&Alin FC - the turtels 0:2

35e minuut.
Sade speelt de bal door. Tzemach rent richting de bal. Berenshtein begaat een overtreding. Tzemach raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tzemach kan niet meer verder spelen. Berger komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Avika raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vilner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giladi&Alin FC 39%, the turtels 61%.
Giladi&Alin FC - the turtels 0:2

47e minuut.
Sade rent richting de bal. Ravizada onderschept slim de pass. Rot is nu in balbezit. Rot schiet op doel. Na een snelle pass probeert Menachem de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Sade onderschept slim de pass. Ghanch is nu in balbezit. Ghanch speelt de bal door. Ingberg is nu in balbezit. Ingberg passt de bal met de wreef. Kadosh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ravizada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sasson komt het veld opgelopen.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kadosh met een harde bal richting middenveld. Hasan kopt de bal weg. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger schiet op doel. Tzarfati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Kozouk passt de bal in één keer door. Rot rent richting de bal. Rot speelt de bal door. Sasson is nu in balbezit. Sasson haalt uit met een fantastische trap. Kadosh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Ingberg onderschept slim de pass. Ingberg geeft een lange en hoge pass. Daar is Vilner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rot rent richting de bal. Rot geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giladi&Alin FC 39%, the turtels 61%.
Giladi&Alin FC - the turtels 0:2