Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Herzeliya Hapoel Milan
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Klungelig pakt Louzon de bal. Louzon speelt de bal door. Harazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Louzon onderschept slim de pass. Louzon met een sublieme pass. Paal!

22e minuut.
Hadad passt de bal met de wreef. Zalach heeft problemen om de bal te vangen. Srur maakt een afschuwelijke overtreding. Srur krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Frish rent richting de bal. Nassaradin is nu in balbezit. Nassaradin met een sublieme pass. Nachum is nu in balbezit. Nachum geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Magralishvili is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Louzon kopt de bal weg. Inworp. Benado met de inworp. Nassaradin rent richting de bal. Nassaradin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Herzeliya 51%, Hapoel Milan 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Herzeliya - Hapoel Milan 0:0

50e minuut.
Harazi verovert de bal door een tackle van achteren. Hadad verovert de bal door een tackle van achteren. Hayuon speelt de bal door. Koaz rent richting de bal. Koaz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Magralishvili met een sublieme pass. Nachum bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachum probeert naar een medespeler te passen. Alfassi rent richting de bal. Alfassi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Badir kopt de bal weg. Klungelig pakt Regev de bal. Nassaradin rent richting de bal. Nassaradin schiet op doel. Nahari probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Hadad kopt de bal weg. Hayuon heeft problemen om de bal te vangen. Elhadad is nu in balbezit. Hogeg verovert de bal door een tackle van achteren. Hogeg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Herzeliya 46%, Hapoel Milan 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Herzeliya - Hapoel Milan 0:0