Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nadavohel FC hapoel beer sheva
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.6
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Danin probeert naar een medespeler te passen. Shwarzman rent richting de bal. Shwarzman speelt de bal door. Daar is Bassis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bassis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - hapoel beer sheva 0:1

15e minuut.
Danin is nu in balbezit. Danin geeft een hoge lob. Cohen rent richting de bal. Gershon verovert de bal door een tackle van achteren. Gershon schiet op doel. Hayoun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Danin rent richting de bal. Danin passt de bal met de wreef. Daar is Gershon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gershon haalt uit met een fantastische trap. Hayoun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nadavohel FC - hapoel beer sheva 1:1

21e minuut.
Hermon met een sublieme pass. Keisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Keisi speelt de bal door. Bassis is nu in balbezit. Bassis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kaplan passt de bal zonder na te denken. Affek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassis onderschept slim de pass. Bassis haalt uit met een fantastische trap. Kisos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - hapoel beer sheva 1:2

31e minuut.
Cohen geeft een hoge lob. Kisos is nu in balbezit. Kisos geeft de bal voor. Zvieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvieli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Keisi is nu in balbezit. Danin rent richting de bal. Danin probeert naar een medespeler te passen. Bassis is nu in balbezit. Bassis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zaken passt de bal in één keer door. Kaplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrieli is nu in balbezit. Gershon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gershon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadavohel FC 49%, hapoel beer sheva 51%.
nadavohel FC - hapoel beer sheva 1:2

51e minuut.
Zaken is nu in balbezit. Zaken passt de bal in één keer door. Tahar rent richting de bal. Bassis onderschept slim de pass. Bassis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Valenci geeft een lange en hoge pass. Affek heeft problemen om de bal te vangen. Bassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassis haalt uit met een fantastische trap. Kisos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - hapoel beer sheva 1:3

70e minuut.
Hermon probeert naar een medespeler te passen. Gershon is nu in balbezit. Cohen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cohen krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Zaken haalt uit met een fantastische trap. Matiko bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matiko neemt de hoekschop. Tahar heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadavohel FC 61%, hapoel beer sheva 39%.
nadavohel FC - hapoel beer sheva 1:3