Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:24
  • Competitiewedstrijd: Liga Leumit.02
  • Stadion: Fc Bj Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2650
Fc Bj blanco madrid
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 22.3
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Hanuka passt de bal met de wreef. Shriki geeft een lange en hoge pass. Ben Dov kopt de bal weg. Hanuka is nu in balbezit. Hanuka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Shalu geeft een lange en hoge pass. Revivo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sade de bal onder controle te krijgen. Tal is nu in balbezit. Tal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Zaken passt de bal zonder na te denken. Hanuka is nu in balbezit. Ben Dov is nu in balbezit. Hanuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zan probeert de bal aan de voet te houden. Revivo is nu in balbezit. Ben Dov maakt een afschuwelijke overtreding. Ben Dov krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Abramov verovert de bal door een tackle van achteren. Zaken onderschept slim de pass. Zaken speelt de bal door. Zvieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvieli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zan met een sublieme pass. Zaken rent richting de bal. Zaken probeert naar een medespeler te passen. Hanuka rent richting de bal. Hanuka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Tal bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramov rent richting de bal. Tal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tal draait met de bal, schiet en ... Sarid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sade geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bj 38%, blanco madrid 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Bj - blanco madrid 0:0

59e minuut.
Zvieli speelt de bal door. Hanuka is nu in balbezit. Tahar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tahar krijgt een gele kaart. Hanuka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hanuka kan niet meer verder spelen. Ben Haim komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Revivo is nu in balbezit. Ben Dov bereikt de bal nog maar net als eerste. Revivo maakt een afschuwelijke overtreding. Revivo krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Koperli controleert de bal met de borst. Shalu probeert naar een medespeler te passen. Zaken probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ben Dov heeft problemen om de bal te vangen. Zan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ben Dov. Zan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zan kan niet meer verder spelen. Gazal komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Revivo verovert de bal door een tackle van achteren. Revivo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sarid de bal. Tal rent richting de bal. Tal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bj 55%, blanco madrid 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Bj - blanco madrid 0:0