Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Shuflers Wadennar
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Halwany geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Shelac de bal. Noyman probeert naar een medespeler te passen. Kofman rent richting de bal. Kofman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shuflers - Wadennar 0:1

10e minuut.
Mishaelov onderschept slim de pass. Mishaelov met een sublieme pass. Kofman is nu in balbezit. Noyman is nu in balbezit. Noyman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Shuflers - Wadennar 0:2

14e minuut.
Mishaelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishaelov probeert naar een medespeler te passen. Noyman is nu in balbezit. Noyman schiet op doel. Tal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Katan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kofman krijgt zijn hoofd ertegen. Zvieli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Klungelig pakt Shelac de bal. Shavit probeert naar een medespeler te passen. Milo rent richting de bal. Milo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cahila de bal onder controle te krijgen. Harush verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Mishaelov speelt de bal door. Noyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Noyman probeert naar een medespeler te passen. Kofman rent richting de bal. Kofman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Noyman met een sublieme pass. Milo heeft problemen om de bal te vangen. Refuaa is nu in balbezit. Milo verovert de bal door een tackle van achteren. Milo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Shuflers 64%, Wadennar 36%.
The Shuflers - Wadennar 0:2

54e minuut.
Alosh probeert naar een medespeler te passen. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosenberg. Rosenberg krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Shelac bereikt de bal nog maar net als eerste. Alosh rent richting de bal. Alosh geeft de bal voor. Milo rent richting de bal. Milo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shuflers - Wadennar 1:2

76e minuut.
Alosh is nu in balbezit. Shelac bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelac probeert naar een medespeler te passen. Kofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Shuflers 64%, Wadennar 36%.
The Shuflers - Wadennar 1:2