Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:25
  • Competitiewedstrijd: Liga Leumit.03
  • Stadion: FCBJ Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3100
FCBJ The Shuflers
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 16.9
goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Alosh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ourdouillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourdouillie speelt de bal door. Galluccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Galluccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - The Shuflers 1:0

14e minuut.
Galluccio met een sublieme pass. Grainik rent richting de bal. Ishtoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishtoyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - The Shuflers 2:0

15e minuut.
Ishtoyan passt de bal zonder na te denken. Galluccio rent richting de bal. Galluccio passt de bal zonder na te denken. Ishtoyan geeft de bal voor. Grainik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo geeft de bal voor. Daar is Alosh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galluccio rent richting de bal. Galluccio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - The Shuflers 3:0

26e minuut.
Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo speelt de bal door. Cahlon rent richting de bal. Galluccio onderschept slim de pass. Galluccio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tal passt de bal zonder na te denken. Halika is nu in balbezit. Shavit rent richting de bal. Shavit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ishtoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Galluccio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mopaz. Galluccio raakt geblesseerd tijdens het duel. Ishtoyan wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ben Zakai probeert naar een medespeler te passen. Mopaz rent richting de bal. Mopaz passt de bal zonder na te denken. Galluccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Galluccio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zvieli met een harde bal richting middenveld. Portillo kopt de bal weg. Galluccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Galluccio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Portillo heeft problemen om de bal te vangen. Portillo geeft een hoge lob. Galluccio rent richting de bal. Grainik rent richting de bal. Grainik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - The Shuflers 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBJ 27%, The Shuflers 73%.
FCBJ - The Shuflers 4:0

48e minuut.
Ashkar is nu in balbezit. Ashkar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ourdouillie met de inworp. Gorgan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gorgan geeft de bal voor. Cahlon rent richting de bal. Halika bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishtoyan is nu in balbezit. Ishtoyan probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - The Shuflers 5:0

64e minuut.
Grainik passt de bal zonder na te denken. Ishtoyan heeft problemen om de bal te vangen. Tal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo onderschept slim de pass. Portillo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - The Shuflers 6:0

64e minuut.
Shavit probeert naar een medespeler te passen. Milo rent richting de bal. Galluccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Galluccio haalt uit met een fantastische trap. Zvieli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - The Shuflers 7:0

70e minuut.
Halika probeert naar een medespeler te passen. Portillo rent richting de bal. Portillo speelt de bal door. Grainik bereikt de bal nog maar net als eerste. Grainik schiet op doel. Zvieli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - The Shuflers 8:0

73e minuut.
Galluccio onderschept slim de pass. Galluccio probeert naar een medespeler te passen. Grainik bereikt de bal nog maar net als eerste. Grainik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - The Shuflers 9:0

77e minuut.
Portillo is nu in balbezit. Portillo geeft een lange en hoge pass. Ben Zakai rent richting de bal. Gorgan verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Galluccio kopt de bal weg. Daar is Grainik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ashkar onderschept slim de pass. Ishtoyan onderschept slim de pass. Ishtoyan draait met de bal, schiet en ... Zvieli bokst de bal weg. Galluccio rent richting de bal. Galluccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - The Shuflers 10:0

89e minuut.
Ben Zakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan onderschept slim de pass. Gorgan geeft de bal voor. Galluccio rent richting de bal. Galluccio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBJ 11%, The Shuflers 89%.
FCBJ - The Shuflers 10:0