Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Zver The Shuflers
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Cahlon heeft problemen om de bal te vangen. Zarug bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarug passt de bal met de wreef. Daniel rent richting de bal. Daniel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ashkar trapt de bal weg. Daniel kopt de bal weg. Klungelig pakt Mopaz de bal. Levinski rent richting de bal. Levinski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zarug geeft de bal voor. Alosh kopt de bal weg. Sahadrof is nu in balbezit. Sahadrof haalt uit met een fantastische trap. Mopaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Zver - The Shuflers 1:0

36e minuut.
Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitau is nu in balbezit. Bitau probeert naar een medespeler te passen. Milo is nu in balbezit. Milo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Zver 43%, The Shuflers 57%.
F.C Zver - The Shuflers 1:0

47e minuut.
Bitau is nu in balbezit. Daniel verovert de bal door een tackle van achteren. Daniel passt de bal in één keer door. Levinski rent richting de bal. Levinski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Revivo passt de bal in één keer door. Bitau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitau met een sublieme pass. Shavit rent richting de bal. Shavit geeft een hoge lob. Paal! Kol bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Sahadrof kopt de bal weg. Priente probeert de bal met de borst te controleren. Priente probeert naar een medespeler te passen. Daniel rent richting de bal. Daniel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cahlon kopt de bal weg. Revivo heeft problemen om de bal te vangen. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo draait met de bal, schiet en ... Kol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Zver - The Shuflers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Zver 58%, The Shuflers 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Zver - The Shuflers 1:1