Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the monkeyes FCBJ
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 39.5
average Schieten adequate
weak Passen average
weak Verdedigen adequate


6e minuut.
Melumad geeft de bal voor. Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan rent richting de bal. Gorgan geeft de bal voor. Singolda verovert de bal door een tackle van achteren. Tambur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Melumad rent richting de bal. Melumad haalt uit met een fantastische trap. Tambur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the monkeyes - FCBJ 0:1

9e minuut.
Querubim is nu in balbezit. Melumad verovert de bal door een tackle van achteren. Melumad met een sublieme pass. Grainik bereikt de bal nog maar net als eerste. Grainik schiet op doel. Tambur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Guentzel passt de bal in één keer door. Gorgan met een sublieme pass. Bicento is nu in balbezit. Savin rent richting de bal. Savin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Leblond is nu in balbezit. Leblond met een sublieme pass. Gorgan met een sublieme pass. Ishtoyan rent richting de bal. Ishtoyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ourdouillie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorgan is nu in balbezit. Gorgan passt de bal in één keer door. Ourdouillie geeft een lange en hoge pass. Melumad maakt een snoekduik en kopt de bal. Tambur bokst de bal weg.

23e minuut.
Dziewanowski rent richting de bal. Bicento bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dziewanowski draait met de bal, schiet en ... Bondioli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the monkeyes - FCBJ 1:1

33e minuut.
Dahan onderschept slim de pass. Dziewanowski is nu in balbezit. Guentzel begaat een overtreding. Dziewanowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dziewanowski kan niet meer verder spelen. Regev komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Jung met een sublieme pass. Ishtoyan rent richting de bal. Ishtoyan passt de bal met de wreef. Grainik is nu in balbezit. Grainik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the monkeyes 69%, FCBJ 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the monkeyes - FCBJ 1:1

70e minuut.
Nave met een sublieme pass. Leblond met een sublieme pass. Grainik is nu in balbezit. Melumad is nu in balbezit. Melumad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ishtoyan met een sublieme pass. Portillo met een sublieme pass. Nemətov heeft problemen om de bal te vangen. Grainik rent richting de bal. Grainik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Guentzel de bal. Regev bereikt de bal nog maar net als eerste. Regev probeert naar een medespeler te passen. Savin rent richting de bal. Savin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Melumad is nu in balbezit. Melumad passt de bal met de wreef. Grainik rent richting de bal. Grainik schiet op doel. Tambur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the monkeyes - FCBJ 1:2

84e minuut.
Grainik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nave onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ishtoyan. Nave roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nave kan niet meer verder spelen. Halayla komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Regev passt de bal in één keer door. Salem is nu in balbezit. Salem speelt de bal door. Savin is nu in balbezit. Savin schiet op doel. Bondioli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the monkeyes 67%, FCBJ 33%.
the monkeyes - FCBJ 1:2