Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beitar Ramat-Hasharon Mo`adon Sport Tzabar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 13.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Zan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egozi is nu in balbezit. Egozi passt de bal in één keer door. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tapra passt de bal met de wreef. Kol rent richting de bal. Kol passt de bal zonder na te denken. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Matiko verovert de bal door een tackle van achteren. Matiko speelt de bal door. Goldshtain is nu in balbezit. Goldshtain draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Levit de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beitar Ramat-Hasharon 49%, Mo`adon Sport Tzabar 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beitar Ramat-Hasharon - Mo`adon Sport Tzabar 0:0

65e minuut.
Katan passt de bal met de wreef. Tapra rent richting de bal. Zano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tapra raakt geblesseerd tijdens het duel. Tapra met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Almoshnino maakt een snoekduik en kopt de bal. Maya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Sagir met een sublieme pass. Daar is Kol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matiko begaat een overtreding. Matiko krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Egozi onderschept slim de pass. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino passt de bal zonder na te denken. Egozi bereikt de bal nog maar net als eerste. Egozi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rot bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino verovert de bal door een tackle van achteren. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap. Maya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beitar Ramat-Hasharon - Mo`adon Sport Tzabar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beitar Ramat-Hasharon 46%, Mo`adon Sport Tzabar 54%.
Beitar Ramat-Hasharon - Mo`adon Sport Tzabar 1:0