Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi Yanshufim Irony Barak
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


24e minuut.
Rif onderschept slim de pass. Rif probeert naar een medespeler te passen. Malahi rent richting de bal. Malahi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Tapra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Tapra zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tapra moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tapra schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
Abergil geeft de bal voor. Inworp. Rif zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miari is nu in balbezit. Miari geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ben Dayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilouk onderschept slim de pass. Ben Dayan rent richting de bal. Ilouk onderschept slim de pass. Ilouk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Yanshufim 44%, Irony Barak 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maccabi Yanshufim - Irony Barak 0:0

47e minuut.
Miari met een sublieme pass. Ilouk rent richting de bal. Ilouk probeert naar een medespeler te passen. Malahi is nu in balbezit. Malahi schiet op doel. Solomon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yanshufim - Irony Barak 1:0

67e minuut.
Ben Dayan is nu in balbezit. Ben Dayan passt de bal zonder na te denken. Tega probeert naar een medespeler te passen. Laban heeft problemen om de bal te vangen. Laban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Miari rent richting de bal. Miari geeft een lange en hoge pass. Tafta is nu in balbezit. Malahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malahi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Menashe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Offek bereikt de bal nog maar net als eerste. Offek passt de bal zonder na te denken. Laban bereikt de bal nog maar net als eerste. Laban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Binyamin probeert de bal met de borst te controleren. Nahari met een sublieme pass. Ben Dayan kopt de bal weg. Klungelig pakt Offek de bal. Offek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Yanshufim 48%, Irony Barak 52%.
Maccabi Yanshufim - Irony Barak 1:0