Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bnei Beit-She`an Mo`adon Sport Jerusalem
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Alon met een sublieme pass. Hefer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nagar. Nagar krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Hefer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hanegbi met een snel genomen vrije trap. Duanes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balili is nu in balbezit. Balili schiet op doel. Vermot verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zilbershtein geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Balili bereikt de bal nog maar net als eerste. Balili draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Hefer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nassaradin rent richting de bal. Nassaradin passt de bal zonder na te denken. Shina is nu in balbezit. Shina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kol bereikt de bal nog maar net als eerste. Nassaradin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nassaradin passt de bal zonder na te denken. Shina rent richting de bal. Shina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kasum trapt de bal weg van het doel. Daar is Duanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alon krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Shabu passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Alon de bal onder controle te krijgen. Kol bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes verovert de bal door een tackle van achteren. Duanes haalt uit met een fantastische trap. Abergil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Tzafrir speelt de bal door. Avidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Avidor passt de bal met de wreef. Balili rent richting de bal. Balili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bnei Beit-She`an 64%, Mo`adon Sport Jerusalem 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bnei Beit-She`an - Mo`adon Sport Jerusalem 0:0

51e minuut.
Hefer onderschept slim de pass. Hefer met een sublieme pass. Shabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes is nu in balbezit. Duanes geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Kasum trapt de bal weg. Kol rent richting de bal. Kol geeft een hoge lob. Shina bereikt de bal nog maar net als eerste. Shina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Hefer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shabu kopt de bal weg. Kol heeft problemen om de bal te vangen. Balili is nu in balbezit. Balili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Beit-She`an - Mo`adon Sport Jerusalem 0:1

89e minuut.
Vermot geeft een hoge lob. Shmargad is nu in balbezit. Shmargad met een sublieme pass. Shina bereikt de bal nog maar net als eerste. Shina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bnei Beit-She`an 50%, Mo`adon Sport Jerusalem 50%.
Bnei Beit-She`an - Mo`adon Sport Jerusalem 0:1