Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ichud Sirpadim Shimshon Bunker
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 18.2
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Abarjil onderschept slim de pass. Sivilla verovert de bal door een tackle van achteren. Sivilla passt de bal met de wreef. Azoulay rent richting de bal. Azoulay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Menashe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mish`an met de inworp. Hirshovitz rent richting de bal. Hirshovitz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ichud Sirpadim 54%, Shimshon Bunker 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ichud Sirpadim - Shimshon Bunker 0:0

75e minuut.
Sade passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mish`an met de inworp. Hirshovitz rent richting de bal. Hirshovitz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hogeg onderschept slim de pass. Abarjil verovert de bal door een tackle van achteren. Abarjil passt de bal in één keer door. Hirshovitz is nu in balbezit. Hirshovitz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ichud Sirpadim 55%, Shimshon Bunker 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ichud Sirpadim - Shimshon Bunker 0:0